• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ziljkić: Protiv Slobode biće duplo teže nego protiv Mladosti, ali naš cilj se zna

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sjajni ofanzivac Borca briljira ove sezone, već je upisao četiri gola i pet asistencija.

 Almedin Ziljkić: Protiv Slobode biće duplo teže nego protiv Mladosti, ali naš cilj se zna Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Borac je u Doboju kod Kaknja upisao 200. premijerligaški trijumf, a do drugog ovosezonskog slavlja u gostima "crveno-plave" predvodio je dvostruki strijelac Jovo Lukić, koji je na sjajan način iskoristio asistencije ove sezone odličnog Almedina Ziljkića.

Brzonogi ofanzivac dva puta je proigrao Lukića, a osim toga bio je konstantna prijetnja po odbranu domaće Mladosti, koja je na kraju poražena 2:0.

Možda će vas zanimati

"Mislim da smo poslije poraza u Bijeljini, koji nas je da tako kažem otrijeznio, shvatili tako nešto ne smije da nam se ponovi i nismo to dozvolili. Nakon ubjedljive pobjede u Kupu nad kaknjskim Rudarom savladali smo i Mladost, a to nam je bio cilj. Dakle, izvukli smo pouke iz duela s Radnikom i opet krenuli da ređamo pobjede, ali nema stajanja i hvalisanja, moramo još žešće da radimo i na pravi način pristupamo i narednim izazovima", rekao je Ziljkić za "Srpskainfo".

Već za vikend Banjalučane čeka novi težak izazov u gostima. Borac će igrati protiv Slobode na "Tušnju", gdje nije slavio od 2012. godine.

"Sloboda je veliki, ozbiljan klub, vjerujem da nas na 'Tušnju' očekuje duplo teža utakmica nego protiv Mladosti. U sredini su tabele, a mislim da su zaslužili koji bod više po svemu što su prikazali do sada. Naravno, naš cilj je u svakoj utakmici isti, ići ćemo po nova tri boda", poručio je Ziljkić.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Sjajni Ziljkić briljira ove sezone, već je upisao četiri gola i pet asistencija i jedan je od najbolje ocijenjenih igrača svog tima.

"Četiri gola u prvenstvu i pet asistencija, polus pogodak u kupu, mislim da mogu da budem zadovoljan. Međutim, kao što cijeli tim nastoji da bude još bolji, tako ću se i ja kao dio ekipe truditi da pružim još veći doprinos. Htio bih da dodam da pobjedu protiv Mladosti posvećujemo našim navijačima, mi se privikavamo na to da igramo pred praznim tribinama, moramo da mislimo samo na teren, ali znamo da su uz nas ne samo oni najvjerniji i najvatreniji, već da imamo veliku podršku u cijelom gradu", poručio je Ziljkić na kraju razgovora.

Prisjetite se najzanimljivijih detalja sa utakmice Mladost - Borac 0:2.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC