• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Transfer koji je ostavio Hrvatsku u čudu: Mijenjao klubove u Bundesligi, pa na vrhuncu stigao u Lokomotivu!

Autor Dragan Šutvić

Mnogi ih smatraju za Dinamovu filijalu, a ako njega razigraju...

 nk-lokomotiva-pojacanje-kirjakos-papadopulos-hrvatska-dinamo-zagreb-bundesliga-hamburg Izvor: Ronny Hartmann/Getty Images Europe, Getty Images/Ronny Hartmann

Bivši fudbaler Šalkea, Bajer Leverkuzena, RB Lajpciga i Hamburga, igrač koji je sa četiri njemačka tima igrao Bundesligu, stigao je u Hrvatsku. I to ne u Dinamo, Hajduk, Rijeku, Osijek...

Kirjakos Papadopulos je pojačao Lokomotivu. Ekipu koju mnogi i dalje smatraju filijamom Dinama.

Možda će vas zanimati

Svojevremeno projekat Olimpijakosove omladinske škole veoma brzo se preselio u Njemačku, gdje je proveo poslhednjih deset gdoina karijere. Igrao je gotovo redovno u svim ekipama, a u Lokomotivu stiže iz Hamburga, koji se već drugu sezonu takmiči u Cvajti, drugom rangu njemačkog fudbala.

Papadopulos, koji je 29 puta bio reprezentativac Grčke, u Zagrebu će pokušati da oživi karijeru. On je u ljeto 2018. godine zadobio tešku povredu koljena zbog koje je u prethodne dvije godine veoma malo igrao, a Lokomotiva je odlučila da se ''kocka''.

''Prvi put sam u Zagrebu, još nisam stigao da upoznam grad. Znam za mnogobrojne hrvatske fudbalere, oni su cijenjeni i poštovani u svijetu, a ponikli su ovdje. Znam za hrvatsku ligu i mnoge hrvatske timove'', rekao je Kirjos za klupski sajt.

Lokomotiva se pohvalila novim fudbalerom, za kog ističu da je odigrao 140 mečeva u Bundesligi, kao i 20 utakmica Lige šampiona i 17 mečeva u Ligi Evrope. Sa takvim iskustvom, sigurno će značiti zagrebačkom timu koji je ove sezone učestvovao u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

(mondo.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC