• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izbjegavaju Luku Jovića - istina je: Skandalozan snimak - "Meni dodaj loptu, nemoj njemu!" (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Izgleda da stvarno stariji igrači u Real Madridu određuju kome može da se doda lopta, a kome ne....

 karim-benzema-snimak-naredba-ferland-mendi-da-ne-dodaje-vinisijus-real-madrid-luka-jovic-VIDEO Izvor: GONZALO ARROYO MORENO/GETTY IMAGES EUROPE, Printscreen/Telefoot

Real Madrid je na jedvite jade uspio da osvoji bod protiv Borusije Menhegladbah zahvaljujući kasnim golovima Karima Benzeme i Kazemira (2:2), ali ponovo neće biti mira zbog čudne atmosfere unutar svlačionice.

Prvo je Isko tokom "El Klasika" ogovarao Zidana, francuski trener je smirio strasti izjavom na konferenciji za medije, ali mnogo teže će mu biti da opravda potez Benzeme...

Možda će vas zanimati

Naime, na poluvremenu utakmice snimljen je razgovor igrača Real Madrida, koji su u tom trenutku gubili 2:0 i dogovarali posljednje detalje za nastavak meča, a tokom konsultacija je Karim Benzema naređivao kome da (ne) ide lopta.

Okrenuo se ka lijevom beku Ferlanu Mendiju i rekao da ne dodaje loptu lijevom krilu Vinisijusu.

"Meni dodaj loptu, ne njemu (Vinisijusu Žunioru prim. aut.). On igra protiv nas", govorio je Benzema u tunelu, dok nije znao da ga kamere snimaju.

Dobro je poznato da je Vinisijus vrlo sebičan fudbaler, i da obično sve lopte koje dobija pokušava da pretvori u gol, pa ni Benzemi nije omiljeno da igra s njim, međutim malo ko je vjerovao da će naređivati drugim saigračima da mu ne dodaju loptu.

Prethodno se spekulisalo da igrači Real Madrida namerno ne dodaju loptu Luki Joviću, a snimak iz tunela samo će dodatno podgrijati ove sumnje...

Luka Jović inače nije igrao za "kraljevski klub" prošle večeri, presjedio je čitavu utakmicu na klupi, a u ovoj sezoni još nije zatresao mrežu. Prošle godine je to učinio tek dva puta, a vidjećemo da li će mu Zidan dati šansu protiv Ueske.

(mondo.rs)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC