• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pjanić o prvom povratku u Torino: Potpuno zaslužena pobjeda Barse

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Sretan sam što sam se vratio ovdje i sastao se s toliko prijatelja. Bila je to složena i teška utakmica, ali zaslužili smo pobjedu protiv velikog protivnika", rekao je bh. fudbaler.

 Miralem Pjanić o prvom povratku u Torino: Potpuno zaslužena pobjeda Barselone Izvor: Valerio Pennicino/Getty Images Europe

Miralem Pjanić sinoć je po prvi put bio u startnom timu Barselonu i to u utakmici protiv bivšeg kluba Juventusu u Ligi šampiona.

Bh. fudbaler je dominirao na sredini terena, a nakon duela je naglasio da je Barsa potpuno zaslužila trijumf.

Možda će vas zanimati

Barselona je u Torinu slavila rezultatom 2:0, a strijelci su bili Usman Dembele na otvaranju utakmice i Lionel Mesi iz penala na njenom zatvaranju.

"Sretan sam što sam se vratio ovdje i sastao se s toliko prijatelja. Bila je to složena i teška utakmica, ali zaslužili smo pobjedu protiv velikog protivnika. To nam daje samopouzdanje i moramo ovako nastaviti. Bio je to susret dvije jake ekipe, ali Barselona je sigurno više zaslužila pobjedu od Juventusa. Igrali smo dobro u svim dijelovima terena i mogli smo postići više golova, ali zadovoljni smo i ovako", istakao je Pjanić za italijanske medije, a prenosi Anadolija.

"Staroj dami" ne ide najbolje pod novim trenerom Andreom Pirlom. U posljednja tri kola Serije A odigrali su neriješeno, a sada je stigao i domaći poraz u Ligi šampiona.

"Juventusu želim sve najbolje i nadam se da će ove sezone ponovo osvojiti 'skudeto'. Mnogo je talentovanih igrača koji će biti važni za Juventus", zaključio je sjajni bh. reprezentativac.

Poslije dva odigrana kola u Grupi G Lige šampiona Barselona je lider sa maksimalnih šest bodova. Juventus ima tri, a slijede Dinamo Kijev i Ferencvaroš sa po jednim bodom.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC