• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović igra fudbal u nekoj drugoj dimenziji, on je osuđen: Pale teške reči na račun Srbina, Zidan ga ne voli!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Oštre reči na račun srpskog napadača.

 luka-jovic-u-drugoj-dimenziji-osudjen-real-madrid-zinedin-zidan-ga-ne-voli Izvor: Guliver/Getty images/Gonzalo Arroyo Moreno, Tanjug/Oli Scarff/Pool Photo via AP

Real Madrid ima sve više problema sa pozicijom centralnog napadača i ceo svet to zna!

Karim Benzema, Luka Jović i Marijano Dijaz - za Zinedina Zidana to nije dovoljno dobro i sada je ponovo srpski napadač pretrpeo velike kritike.

Možda će vas zanimati

U opširnom tekstu španskog lista "AS", u kojem su detaljno analizirani problemi Real Madrida sa centralnim napadačima, posebno mesto dobio je Jović.

Bivši napadač Crvene zvezde je bio žestoko kritikovan, a opisan je kao očajan i osuđen.

Zidanovi napadači ne postižu mnogo golova - Jović i dalje nema nijedan, dok je Benzema na dva, pa Real ne može da živi od penala Serhija Ramosa i povremenih golova Luke Modrića i Vinisijusa.

"Zidan ima tri "devetke" u timu. Dve ne želi, a jedna ne želi da dodaje saigraču pred golom. Toliko je ozbiljna situacija u Realu. Benzema nije u formi, a ostalim napadačima Zidan ne veruje", piše "AS", aludirajući na Jovića i Marijana.

Potom nastavljaju žestoko o Srbinu.

"Jovićev slučaj je poseban. Za 15 meseci, njegova vrednost je prema Transfermarktu sa 60.000.000 evra pala na 25.000.000 evra. Jović je u očima trenera osuđen! Poslednji primer je meč protiv Gladbaha, kada su gubili 2:0, a Zidan odlučio da uvede Serhija Ramosa i Kazemira u napad u završnim minutima meča. Ramos je bio napadač, a Kazemiro plejmejker. Čak je i Varan išao u napad, dok je Jović sve to gledao sa klupe", podsećaju Španci.

Potom "AS" još detaljnije piše zbog čega Jović verovatno ni ubuduće neće dobijati mnogo prilika.

"Zidan ga ne voli, tu postoji i čuvena izjava Borhe Majorala, a ni Jović ne pomaže sebi. Mečevi protiv Betisa i Šahtjora su pokazali da Jović igra u paralelnoj dimenziji. To je jedini način da objasnimo kako je za 72 minuta protiv Betisa imao 14 dodira sa loptom i 10 dodavanja. Od toga, četiri dodavanja su bila pogrešna. Protiv Šahtjora je bio podjednako očajan, kada je samo 16 puta dodirnuo loptu. Iako Zidan govori da Benzema i Jović mogu da igraju zajedno, činjenice pokazuju da niti on može da igra sa Benzemom, niti može da igra sam u napadu. Ni Benzema nije na svom nivou..."

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC