• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda vratila Radonjića, navijači hoće da se vrati i ona (FOTO)

Autori Goran Arbutina Autori Nebojša Marković

Mina se javila iz Amerike, ima poruku za zvezdaše...

 KK Crvena zvezda povratak Dejan Radonjić novinarka Mina Pavlović instagram Izvor: Instagram/signorinamina/Printscreen

Na klupu košarkaša Crvene zvezde se vratio Dejan Radonjić, a to je mnogim navijačima crveno-bijelih evociralo uspomene na njegov prvi mandat.

Mnoge navijače je podsjetilo i na pojavu Mine Pavlović, koja je nekada krasila utakmice Crvene zvezde u ABA ligi i Evroligi.

Lijepa novinarka je svojevremeno oduzimala dah svojom pojavom u hali, svaki put kada bi Zvezda igrala neku utakmicu, a na društvenim mrežama je povratak Radonjića u klub podsjetio mnoge da sada na mečevima crveno-bijelih nedostaje još samo ona!

Mina trenutno živi i radi u SAD, gdje se nedavno preselila, a kaže da se kao navijač Crvene zvezde mnogo obradovala Radonjićevom povratku u klub.

"On na tom mjestu vraća misli u neke prošle, uspješne dane. Jedno je moja navijački ostrašćena želja, a drugo je realnost. Dobro je što je u klubu veliki broj domaćih igrača kojima je poznat rad trenera Radonjića, i vjerujem da će i ove sezone, do kraja, izvući maksimum, u kombinaciji sa strancima. Što bi rekao trener Radonjić: “Daćemo naš maksimum, pa ćemo vidjeti za šta je to dovoljno”. To sam od njega čula toliko puta, da mi je već postalo životna mantra", priča Mina Pavlović za "Alo".

Lijepa novinarka je potom imala i odgovor za sve one navijače Zvezde koji su joj putem društvenih mreža pisali da sada još samo ona treba da se vrati...

"Doslovno sanjam momenat dolaska u halu na neku utakmicu, voljela bih da to bude neki derbi kada je Zvezda domaćin, da gledam uživo i osetim ponovo tu atmosferu. Sada to nije izvodljivo, ali kada dođem u Beograd to će biti jedna od prvih stvari koje ću uraditi. Priče da su Zvezdini mečevi nešto posebno nisu legende, ovdje sam se brzo uvjerila u to, jednostavno atmosfera kod nas je neobjašnjiva, to mora da se doživi."

Dok ne stigne u halu "Aleksandar Nikolić", navijači Zvezde će Minu moći da vide samo na njenom Instagram profilu...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC