• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje rasplet u vrhu ABA lige: Vlade dobro zna ko je Zvezda, ali i koji je prvi zadatak Mege

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ovaj meč može da veliki značaj u konačnom poretku

 vladimir-jovanovic-kk-crvena-zvezda-kk-mega-najava-aba-liga-derbi-kola Izvor: MN PRESS

Počeo je rasplet u ABA ligi, a duel Crvene zvezde i Mega Soccerbeta je jedan od mečeva koji mogu odlučiti o konačnom rasporedu na tabeli.

Oba tima imaju po 11 pobeda, ali Mega ima pet poraza, a Zvezda dva, jer je odigrala tri meča manje. Branilac trofeja je favorit, ali "mali veliki klub" igra odlično ove sezone i ima MVP-a u svojim redovima.

Možda će vas zanimati

Trener Mege Vladimir Jovanović rekao je da zna da njegovu ekipu očekuje "agresivna odbrana uz dosta kontakta".

"Svi ostali košarkaški elementi neće biti važni ukoliko ne budemo uspeli na pravi način da odgovorimo igri u kontaktu koju Zvezda nameće, kako u odbrani, tako i u napadu", rekao je Jovanović za sajt kluba.

On je rekao da je "suvišno govoriti o kvalitetu Zvezde".

"Suvišno je pričati o kvalitetu Crvene zvezde koja se posle prvog dela sezone pojačala na poziciji beka i centra, a posle su se kompletirali posle izostanaka nekoliko važnih igrača zbog povreda i korona virusa. Sa druge strane, moramo biti koncentrisani, ne smemo dozvoliti Crvenoj zvezdi da iz naših izgubljenih lopti trči i da ima drugi napad posle skoka. Utakmicu ćemo shvatiti na pravi način, kao izazov da se takmičimo sa igračima koji se takmiče na najvišem mogućem nivou u Evropi. Nadam se da ćemo pružiti dobar otpor i odigrati pravu utakmicu svih 40 minuta", rekao je trener Mege.

Kapiten tima Milenko Tepić je istakao da njegovu ekipu očekuje čvrsta i teška utakmica protiv Zvezde.

"Sigurno je da nas očekuje jako teška utakmica protiv jedine evroligaške ekipe iz ABA lige. Crvena zvezda je odlično popunjena na svim pozicijama a dolaskom novog trenera preraspodelili su uloge u ekipi gde su se igrači koji su i ranije sarađivali sa Radonjićem brže adaptirali, i drugi hvataju ritam u hodu. Vraćaju im se igrači koji su bili bolesni, doveli su i Noka, imaju dugačak roster koji je pravljen za 2-3 utakmice nedeljno. Svakako su favoriti u ovom meču, mi smo vezali pobede u poslednje dve utakmice, što je bilo jako važno da možemo rasterećeno da se pripremimo za ovaj susret. Očekuje nas tvrda i teška utakmica, sigurno će ritmom pokušati da naprave prednost i da probaju da iskoriste neke naše mane. Mi moramo na to da se adaptiramo, da vidimo gde i kako možemo da napadnemo Zvezdu i ako nam se ukaže šansa, da probamo da ih iznenadimo", rekao je Tepić.

Utakmica Crvena zvezda - Mega igra se sutra od 18 sati.

(mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC