• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić igra MVP košarku, a ostatak ekipe nije ni blizu: Džabe njegova dominacija, ne može baš SVE sam!

Autor Milutin Vujičić

Frustrirajuće veče za Srbina.

 Jokić igra MVP košarku, a ostatak ekipe nije ni blizu: Džabe njegova dominacija, ne može baš SVE sam! Izvor: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Srpski centar Nikola Jokić nastavio je i prethodne noći da dominira u dresu Denvera, ali je njegova ekipa doživela treći uzastopni poraz, a četvrti u poslednjih pet utakmica.

Ovoga puta od oslabljenih Nagetsa, koji imaju problema s povredama igrača (Heris, Dožir, Kampaco), bolji je bio Milvoki koji je u Koloradu slavio 125:115, odlepivši se na pristojnu udaljenost tek u poslednjoj četvrtini.

Možda će vas zanimati

Bila je to još jedna frustrirajuća noć za Nikolu Jokića jer je zabeležio 35 poena, 12 skokova i šest asistencija, međutim ponovo je to bilo malo da bi se radovao pobedi.

Nastavio je Jokić da beleži dabl-dablove, tako je na svakoj utakmici od početka sezone, a njegovi procenti šuta su ponovo bili na izuzetnom nivou (13/26), međutim evidentno je da ga pobeda koštaju slabiji saigrači, a tako bi moglo da bude i u MVP trci.

Ponovo je briljirao.
Izvor: YouTube/Denver Nuggets

Imao je podršku samo u Vilu Bartonu koji je ubacio 24 poena, još je Milsap dodao 14, dok je recimo Džamal Marej za 37 minuta na parketu ubacio 11 poena (4/17 iz igre).

Na drugoj strani Janis Adetokunbo je predvodio Bakse sa 30 poena i devet skokova, dok je odmah uz njega bio Kris Midlton kome su dva skoka falila da ostvari tripl-dabl. Zabeležio je 29 poena, 12 asistencija i osam skokova.

Prethodne večeri niko više od srpskih igrača nije izlazio na parket, pa je Boban Marjanović ponovo presedeo čudan meč i pobedu Dalasa protiv Minesote (127:122).

Maveriksi su uz pomoć Porzingisa (27), Dončića (26) i Ričardsona (24) ostvarili drugu uzastopnu pobedu i najavili bolje dane, dok je na drugoj strani dominirao kontroverzni Malik Bizli sa 30 poena, ali to je bilo premalo da bi srušio tim Rika Ralajla.

NBA REZULTATI

Šarlot - Hjuston 119:94
Čikago - Vašington 101:105
Memfis - Toronto 113:120
Dalas - Minesota 127:122
San Antonio - Golden Stejt 105:100
Finiks - Klivlend 119:113
Denver - Milvoki 112:125
L.A. Klipers - Oklahoma 119:112


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC