• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Senzacija na Kupu Koraća - ovo nije viđeno godinama: Muta Nikolić očitao lekciju FMP-u!

Autor Dušan Ninković

Impresivna partija košarkaša iz Novog Sada na domaćem terenu. Prošle su godine od kada je tim iz KLS-a izbacio "jadranskog" predstavnika.

 Kup koraća Vojvodina izbacila FMP Izvor: MN PRESS

Drugi meč na Kupu Radivoja Koraća i već imamo ogromno iznenađenje u Novom Sadu! Miroslav Nikolić je odveo Vojvodinu u polufinale i to preko FMP-a, učesnika ABA lige!

Šokantan poraz za tim iz beogradskog predgrađa nakon što im ništa nije polazilo za rukom tokom cijelog meča.

FMP - Vojvodina 67:73 (19:20, 13:18, 12:20, 17:12)

Domaći košarkaši, pošto se finale igra u Novom Sadu, od početka su kontrolisali tok meča. Iako je FMP imao ulogu favorita, ni u jednom trenutku nisu uspjeli u potpunosti da je opravdaju.

FMP se rezultatski održavao u ovom meču tokom prve dionice, kada je često rezultat bio na njegovoj strani, ali je posljednji napad u toj četvrtinidoneo preokret. Novosađani su taj momenat iskoristili za zalet u drugoj četvrtini, pa je nakon nekoliko minuta druge dionice prednost postala dvocifrena!

Dok je kapiten "pantera" Filip Čović nizao promašaje iz daljine (0/10 za tri) polako su se budili najiskusniji igrači domaćeg tima. Sve su pod kontrolom u ključnim momentima meča držali Marko Ljubičić i Petar Rakićević, čije je iskustvo smirilo ostatak tima.

Krajem treće deonice Vojvodina je stigla do maksimalnih ''plus 14'', a u poslednjem kvartalu je FMP uspeo samo da smanji razliku na pristojnih šest poena zaostatka!

FMP: Čović 9, Izundu 2, Radovanović 7, Nenadić 11, Radonjić 8, Hends 5, Simović, Šešlija, Popović, Vasić, Macura 7, Đorđević 17

Vojvodina: Nikolić, Marić 3, Bjelica 15, Jovović, Savić 7, Beslać 19, Nedeljkov, Gaćeša 15, Mirotić, Rakićević 4, Zarić 2, Ljubičić 8

Ekipa vojvodine će u polufinalu Kupa Radivoja Koraća igrati protiv Mege, koja je u prvom četvrtfinalu nadigrala Mladost iz Zemuna. taj susret će se igrati u subotu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC