• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teška sezona Partizana: Od razlaza sa Trinkijerijem do slamke spasa u Evrokupu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ove nedelje u Šestoj ličnoj tema je bio Partizan i izuzetno teška sezona za crno-bele, a gost Miloša Jovanovića je ovoga puta kolega Bojan Brezovac.

 Teška sezona za KK Partizan: Od razlaza sa Trinkijerijem do slamke spasa u Evrokupu! Izvor: MONDO

Svi su pretpostavljali da će sezona za KK Partizan biti jako teška. Prekid izvesno vrlo uspešne sezone zbog pandemije korona virusa, zatim i letnji razlaz sa Andreom Trinkijerijem nisu obećavali lagodnu plovidbu za crno-bele ove sezone. Ali, teško ko je očekivao da će Partizan baš ovako izgledati.

Početkom marta, Partizanu je ostala još samo jedna slamka spasa i to je Evrokup, a i tu su sebi drastično zakomplikovali život porazom u Trentu. Nada još postoji za dalji plasman, ali ona nije velika – moraju se poklopiti neke kockice, a i ako se poklope, ne deluje kao da je ekipa kadra da se prestroji pred izazov koji predstavlja Uniks…

Gost Šeste Lične ove nedelje je Bojan Brezovac, novinar portala Maxbetsport.rs koji dugi niz godina prati Partizan i dobro je upućen u dešavanja u klubu. Zajedno sa Milošem, njih dvojica analiziraju nekoliko ključnih stavki u kojima je Partizan omanuo ove sezone…

Biće prvo priče o ranom mandatu Vlade Šćepanovića, koji se neslavno završio. Analiziraće se i kadrovske promene u Partizanu, koje uglavnom nisu urodile plodom – odlasci Nemanje Gordića i Kodija Milera-Mekintajera nisu adekvatno nadomešćeni, i to je samo jedan aspekt svega.

Bojan i Miloš takođe razgovaraju o šuterskoj formi Partizana, koja je jako slaba ove sezone. Interesantan je i dijalog zašto igrači koji su bili osovine tima prethodne sezone, kao što su Markus Pejdž, Vil Mozli i Ognjen Jaramaz.

Poseban deo priče, međutim, je ono šta sledi. Jer, sezona Partizana preti da se ubrzo završi, a onda će uslediti deo u kojem će sportski sektor – trenutno okrnjen, jer mesto sportskog direktora je upražnjeno – morati da proceni kako i s kime dalje…i to, u ovom trenutku, ne deluje kao lak zadatak. Nimalo lak, štaviše.

Ne propurtite ni ovu epizodu Šeste Lične!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC