• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić dobro zna da je ovo novi FMP: Dobili su tri nova igrača i trenera, pobedama su pokazali kvalitet!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Crvene zvezde ne prepušta ništa slučaju i upozorava da je pobeda neophodna.

 dejan-radonjic-fmp-crvena-zvezda-aba-liga-ognjen-dobric Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde žele pobedu koja bi ih posle poraza od Budućnosti i CSKA vratila na pobednički kolosek, a u FMP-u se još uvek bore za opstanak.

Možda će vas zanimati

Oba tima će u "Pioniru" u subotu od 19 časova imati jasan cilj, a iako je Crvena zvezda favorit trener Dejan Radonjić upozorava na kvalitete ovog tima FMP-a. 

"Ekipa FMP-a ima svoj kvalitet, i pokazala ga je pobedama u poslednjim kolima. Iskusna ekipa sa nekoliko talentovanih mladih igrača. Imaju svoje ambicije, i dalje i takmičarski cilj u ligi. Sa promenim trenera i dolaskom trojice igrača ovo je drugačiji tim koji je podigao formu. Mi imamo malo vremena da se spremimo za ovu utakmicu u ritmu u kome smo, ali ćemo ga iskoristiti koliko god je moguće da se pripremimo za ovaj meč“, rekao je trener crveno-belih.

Na ovom meču će igrati Ognjen Dobrić, koji je istakao da će mladi igrači FMP-a probati da postave jak tempo meča i da iskoriste zgusnut raspored crveno-belih. 

"Svaki meč u završnici ABA lige je sada izuzetno važan. Dobro poznajemo ekipu FMP-a, međutim, dolaskom novog trenera i trojice igrača ovo je tim koji je dobio dodatni kvalitet i igra dobro. Mi u ovakvom ritmu bez obzira na sve, moramo da odigramo čvrstu utakmicu sa velikom energijom, jer će ekipa FMP-a koja uz nekoliko mladih igrača ima i preko potrebno iskustvo znati da iskoristi svaki naš pad u igri" rekao je Ognjen Dobrić.

Posle ove utakmice Crvena zvezda ima još jedno "duplo kolo" u Evroligi, pošto u utorak igra sa Olimpijom iz Milana, a iu četvrtak sa Makabijem. 

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC