• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EVROLIGA (juniori) : FMP na pragu finala

Juniorski timovi FMP Železnika i Crvene zvezde po istim notama nastavili su da sviraju i drugog dana završnog turnira Evrolige u Madridu.

 EVROLIGA (juniori) : FMP na pragu finala  Izvor: MONDO

"Panteri" su, kao i u prvom kolu, zabeležili pobedu, a crveno-beli upisali novi poraz.

U drugoj rundi grupe B, koja je bila repriza prošlogodišnjeg finala, FMP se revanširao Žalgirisu i slavio sa 65:58, dok je Zvezda u grupi A poražena od drugog litvanskog tima, Ljetuvos Ritasa, rezultatom 82:73.

"Pantere" je do druge pobede u Madridu predvodio Bojan Subotić sa 20 poena i 13 skokova, dok je Dejan Musli zabeležio 10 poena. Cizauskas, koji je u svoju statistiku upisao 19 poena, osam skokova i čak sedam ukradenih lopti, bio je najbolji igrač Žalgirisa na ovoj utakmici.

Poslednji meč u grupnoj fazi takmičenja FMP će igrati u subotu od 13 sati protiv domaćina završnog turnira Reala i samo u slučaju da ih Madridjani savladaju sa više od 15 poena razlike "panteri" neće zadržati prvo mesto u grupi.

U novom porazu ekipe sa Malog Kalemegdana bolji od ostalih bili su Nedović i Radosavljević sa po 15 poena. U litvanskom timu najefikasniji je bio Peciukeičius sa 19, dok je Bertasius upisao dva poena manje.

Juniorski tim Crvene zvezde, koji nakon dva poraza više nema šanse da izbori prvo mesto u grupi i plasman u finale, u poslednjem, trehcem kolu grupe B igra protiv Cibone, koja ima identičan skor 0-2.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC