• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok vijest iz NBA lige - došao po titulu, pa odmah završio karijeru!

Autor 000

Morao je da donese ovu odluku!

 nba liga lamarkus oldridž kraj karijere Izvor: Tanjug/AP/Frank Franklin II

Šokantna vijest iz Amerike, gdje je centar Bruklina Lamarkus Oldridž završio karijeru!

Ol-star centar tek je stigao u Netse sa namjerom da im pomogne da osvoje titulu, ali je zbog problema sa srcem na utakmici morao da kaže - kraj.

Čuveni košarkaš rođen 1985. sam je potvrdio ovu vijest na svojim profilima na društvenim mrežama. On se povukao poslije samo dvije nedjelje boravka u Netsima.

Njegovo oproštajno pismo prenosimo u cjelosti.

"Danas teška srca pišem ovo pismo.

Odigrao sam posljednju utakmicu i tokom nje sam imao problem sa nepravilnim radom srca. Kasnije te večeri, stanje je postajalo još teže, što me je dodatno zabrinulo.

Sljedećeg jutra, rekao sam ekipi šta se događa i oni su se pobrinuli da odem u bolnicu i na preglede. Iako mi je sada bolje, to što sam doživio sa srcem je jedno od najstrašnijih stvari koje sam ikad prošao.

Profesionalnu karijeru počeo je 2006. u Portlandu, za koji je igrao do 2015, kada je prešao u San Antonio. Ove zime odabrao je da se pridruži supertimu u Bruklinu, ali zbog zdravstvenog problema sa njima neće napadati titulu. Sedam puta je bio učesnik Ol-stara i dva puta je biran u drugu najbolju petorku lige.

Uz sve navedeno, donio sam tešku odluku da se povučem iz NBA lige. Tokom 15 godina stavljao sam košarku na prvo mjesto, a sada je vrijeme da stavim zdravlje i svoju porodicu na vrh liste. Zahvalan sam na svemu što mi je ova igra dala - sjajne uspomene, uključujući sve uspone i padove i prijateljstva koja ću čuvati zauvijek.

Hvala Portlandu jer me je draftovao kao mršavog klinca iz Teksasa i što mi je dao šansu. Portland mi je pružio nezaboravne godine. Uvijek će biti u moom srcu. Hoću da zahvalim i Spursima, jer su me pustili u svoju porodicu i dali su mi 5 zabavnih godina.

Na kraju, hoću da zahvalim i Bruklinu. Želeli ste me zbog mene. U igri koja menja toliko stvari, pitali ste me da dođem i da radim što radim, što je bilo sjajno čuti. Žao mi je što nije trajalo dugo, ali definitivno sam se zabavio dok sam bio dio ove posebne grupe.

Nikad ne znate kada će se nešto završiti, tako da se pobrinite da uživate u svemu svakoga dana. Ja iskreno mogu da kažem da sam radio to.

Lamarkus Oldridž".

(MONDO) 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC