• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ima li za Zvezdu srećnog kraja? MONDO podkast o crveno-bijelima!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poslušajte gostovanje kolege Nikole Stojkovića kod Miloša Jovanovića. Tema je turbulentna sezona Crvene zvezde.

 šesta lična kk crvena zvezda završetak sezone u aba ligi Izvor: MONDO

Izuzetno mučna sezona Crvene zvezde u Evroligi se završila, ali avanturama nije kraj. Dobrim partijama u finišu jadranske lige, Zvezda je stigla do pol pozicije za ABA plej-of, čiji bi srećni završetak garantovao novim plasmanom u EL.

Sa Milošem je tu stalni gost Nikola Stojković, koji je uvijek dio diskusije kada se priča o crveno-bijelima. Njih dvojica će zajedno analizirati turbulentni finiš, u kojem će Dejan Radonjić imati priliku da osvoji svoj četvrti naslov ABA prvaka.

Možda će vas zanimati

Crvena Zvezda je imala jednu izuzetno tešku sezonu u Evropi, koja je presječena na pola raskidom saradnje sa Sašom Obradovićem. Ovaj dugo iščekivani “brak” nije potrajao, i uprava kluba se krajem decembra okrenula “provjerenom rješenju” u vidu Dejana Radonjića. Kada su Nikola i Miloš poslednji put pričali o Zvezdi, razmatrali su scenarije po kojima Obradović može da “spase” sezonu. Do toga ipak nije došlo.

Novi-stari trener Radonjić naslijedio je roster sa starim znancima poput Simonovića, Kuzmića, Lazića i Dobrića, koji su pod njegovim vođstvom “procvjetali” i počeli da igraju kvalitetnu košarku. Pogotovo je impresivno gledati Dobrića u drugom dijelu sezone – ljevoruki šuter postao je jako pouzdano oružje u Zvezdinom napadu, uz odlične procente šuta za tri poena.

Pored analize igračkog kadra, Nikola i Miloš se takođe bave pogledom u budućnost. Pred Radonjićem i njegovim štabom je na pomolu potencijalno burno ljeto, a klubu slijedi kadrovska rekonstrukcija bez obzira na evropski angažman najesen. Do promjena će svakako doći, a akteri podkasta se trude da predvide ko bi mogao da ostane, a ko da potraži novu sredinu.

Ovaj podkast vam služi kao idealan uvod za konačni rasplet na Jadranu – nakon slušanja, bićete sigurno upućeniji u Zvezdine šanse da takmičenje okonča na prvom mjestu, čemu se armija navijača svakako nada.

Ne propustite ni ovu epizodu Šeste lične!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC