• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Zašto sudije beže?

"Zašto sudije beže kao krivci, kada čovek želi da im čestita", pitao se strateg crno-belih posle prvog poraza njegovog tima u Superligi, od FMP-a.

 Vujošević: Zašto sudije beže?  Izvor: MONDO

Neočekivano, u najmanju ruku. Možda i zbog načina na koji su košarkaši Partizana upisali prvi poraz ove sezone u Superligi (69:71).

U Železniku ih je, furioznim finišom 15:0, nadigrao mladi tim FMP-a. Evo kako je derbi 8. kola srpskog prvenstva video trener crno-belih Duško Vujošević.

"U nekoliko mahova imali smo 10, 12 poena prednosti, ali smo onda mnogo grešili i dozvolili FMP-u da u poslednjem minutu postigne tri trojke", priseća se Vujošević kobnog perioda igre po njegov tim.

"Prvo je pogodio Krstović, posle nismo odigrali uvežbanu odbranu, pa je Erceg ostao sam i dao novu trojku. Nakon toga Samardžiski je dao koš uz faul. Poenta je da kada se utakmica lomila, nismo odigrali kako je trebalo", sumirao je strateg tima, koji je ove sezone već osvojio dva trofeja: Kup i NLB ligu.

Kada je Samardžiski realizovao dodatno slobodno bacanje i doneo dva poena prednosti domaćem timu (71:69), Partizan je imao još četiri sekunde na raspolaganju.

"Nisam tražio tajm-aut pre slobodnih bacanja, tako da smo ostali bez dogovora šta da se radi u poslednjem napadu. A, zašto sudije beže kao krivci, kada čovek želi da im čestita", pitao se strateg crno-belih.

Oba tima imaju po jedan poraz u osam odigranih kola, s tim što FMP ima jedan, a Partizan dva meča manje. Jedan od neodigranih mečeva je i duel Partizan - FMP u Pioniru.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC