• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikad više u Srbiju, teški su k'o crna zemlja, bježiš nakon 2 nedjelje! Htio u NBA, kukao zbog treninga, evo gdje je sad

Autor Dragan Šutvić

Centar ima novi klub, a njegova karijera je zbog opake bolesti poprimila potpuno drugačiji put.

 ajzea-ostin-fmp-nba-karijera-marfanov-sindrom Izvor: MN PRESS

Sjećate li se Ajzee Ostina?

Ovaj centar je trebalo da bude visok pik na NBA draftu 2014. godine, ali onda je nažalost otkriveno da ima opaku bolest samo nekoliko dana pred draft. 

Možda će vas zanimati

Marfanov sindrom je napao njegove oči i bilo mu je rečeno da više nikad neće zaigrati košarku, ali se to desilo. Stao je na košarkaški teren i to u Srbiji! 

On je sada potpisao za Hsinču Lajonerse na Tajvanu, a prije toga je bio u Meksiku i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ipak ničega toga ne bi bilo da FMP nije pokazao da Ostin može ponovo da igra košarku. 

On je stigao u FMP 2017. godine i na devet mečeva odigranih za "pantere prosječno je bilježio 9,1 poen uz 3,2 skoka za nešto više od 15 minuta na terenu. Odlične igre su ga preporučile evropskim timovima, pominjao se angažman i u Crvenoj zvedi, ali od toga nije bilo ništa!

Ostinu se nije svidjela disciplina u Srbiji, pa je tako u seriji tvitova istakao da mu ne pada na pamet da opet zaigra u Evropi. 

"Mislite da je igranje u Evropi lijepo. Da, možda prvih nekoliko nedjelja. Poslije toga, budite spremni da bježite", napisao je Ostin.

Potom je istakao da se nikada neće vraćati u evropsku košarku.

"Završio sam sa Evropom. Nikada više. Ostaću u Aziji, novac je odličan i stiže na vrijeme. I sezona ne traje deset meseci", dodao je Amerikanac, kome takmičarski naboj u Železniku nije bio preterano jasan. 

"Trenira se dva puta dnevno i teški su ko crna zemlja. Ne razumiju riječ odmor i oporavak. Samo trening", napisao je Ostin.

(MONDO) 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC