• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdaši vrijeđali Micića, a rekao sam - biće bolji od Tea: Miško o najboljem igraču Evrope - falilo vam strpljenje!

Autor Milutin Vujičić

Vasilije Micić je sa Efesom osvojio Evroligu i bio najbolji igrač takmičenja.

 vasilije-micic-mvp-evrolige-zvezda-milos-teodosic-misko-raznatovic Izvor: MN PRESS

Vasilije Micić je trenutno zvijezda broj jedan u evropskoj košarci. Apsolutno zasluženo dobio je nagradu za MVP-a sezone, da bi samo nekoliko dana kasnije to potvrdio i na fajnal-foru sa Efesom pošto ih je vodio do istorijske prve titule u Evroligi.

Možda će vas zanimati

Dok slavi uz trubače, saigrač iz srpske reprezentacije Bogdan Bogdanović poručuje mu da je sada vrijeme za NBA, njegov agent Miško Ražnatović podsjeća na riječi u koje niko nije vjerovao.

"Izuzetno mi je drago zbog svega što je postigao", počeo je Ražnatović za "Novosti".

"Mnogi ljudi me zovu i podsjećaju na moj intervju od prije četiri godine. Na pitanje da li imamo nasljednika Teodosića, rekao sam: 'Imamo boljeg, samo treba malo da sačekate'", prisjetio se agent kako je govorio o svom klijentu.

Malo ko je očekivao da će Vasilije Micić dostići tolike visine nakon što je prvo promašio sa izborom kluba u inostranstvu (Bajern), a potom nije impresionirao ni u dresu Crvene zvezde.

"Zovu me i neki drugari koji navijaju za Zvezdu. Kažu 'Koliko su ga samo vrijeđali kada je prodavao lopte dok je bio u Zvezdi'. Isto sam im odgovorio: 'Trebalo je da imate više strpljenja'. Vjerovao sam u njega od trenutka kada sam ga prvi put vidio", poručio je Ražnatović.

Istakao je da je nakon epizoda u Bajernu i Zvezdi predložio Miciću da se "spusti stepenik niže" i to je očigledno pomoglo u njegovom razvoju, ali dodaje da su se Tofaš i Žalgiris gorko kajali što nisu više vjerovali u njega. "Ja jesam!", dodaje Ražnatović uz pojašnjenje da su pomenuti klubovi birali kratkoročne klubove i tako je Micić mogao lako da promijeni boje.

Vasilije Micić je inače naravno na spisku Igora Kokoškova za predstojeći kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre, pa se nadamo da će i tamo potvrditi sjajnu formu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC