• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boston uništio Atlantu, Lejkersi poveli

Najbolji tim regularnog dela NBA, Boston nastaviće takmičenje u plej-ofu, pošto su sa 4:3 u pobedama bili bolji od Atlante u prvom kolu doigravanja.

 Boston uništio Atlantu, Lejkersi poveli  Izvor: MONDO

U odlučujućoj sedmoj utakmici u Bostonu, Seltiksi su pregazili Hokse sa 99:65 i tako izborili prolaz u polufinale Istoka, u kojem će igrati protiv ekipe Klivlenda.

Ispostavilo se da Atlanta ipak nema snage za senzaciju i da rezultati Bostona u ovoj sezoni nisu ipak slučajni.Pol Pirs postigao je 22 poena, Kevin Garnet imao je 18 poena i 11 skokova dok je kod gostiju najbolji bio Džo Džonson sa 16 poena.

"Posle poraza u šestoj utakmici bila je mrtva tišina u avionu.Znao sam da će moji saigrači izaći danas na parket rešeni da poprave utisak i pobede", rekao je Pol Pirs posle meča, dok je publika vikala "Dajte nam Klivlend", nagoveštavajući uzbudljivu seriju druge runde sa timom Lebrona Džejmsa.

U prvoj utakmici polufinala Zapada LA Lejkersi poveli su sa 1:0 u seriji protiv ekipe Jute, pobedom u Stejpls centru rezultatom 109:98.

Juta je pružila snažan otpor domačinu, ali je ponovo presudila nesebična igra Lejkersa u napadu i vrlo dobra odbrana na ključnim protivničkim igračima, u ovom slučaju na Deronu Vilijamsu, pleju Jute koji je zaustavljen na 14 poena i "samo" 9 asistencija.

Najbolji kod pobednika je naravno bio Kobi Brajant koji je meč završio sa 38 poena, 7 asistencija i 6 skokova, a odlične role imali su i Pau Gasol sa 18 poena i 10 skokova i Lamar Odom sa 16 koševa.

Naš Vlada Radmanović ponovo je bio starter. Nešto lošije je otvorio utakmicu, sa nekoliko promašaja, ali je zato sve nadoknadio početkom drugog poluvremena kada je ubacio u kratkom periodu 10 poena (dve trojke) i doprineo pravljenju odlučujuće razlike za domaćina. Radmanović je takođe odlično čuvao krilo Jute Andreja Kirilenka.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC