• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u Evroligi! "Bertomeu nas krade - postoje dokazi": Kontroverzni vlasnik ponovo digao glas!

Autor Dušan Ninković

Prvi čovjek Panatinaikosa još jednom otvorio front sa Evroligom, odnosno ovog puta Đordijem Bertomeuom.

 Evroliga panatinaikos dimitris janakopulos đordi bertomeu nas krade Izvor: MN PRESS

Novi skandal u evropskoj košarci ponovo je inicirao vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos, koji je godinama u sukobu sa Evroligom. Ovog puta na njegovom udaru nije takmičenje već samo Đordi Bertomeu, prvi čovjek evrpske elite.

Po tvrdnjama kontroverznog Grka, Španac koji godinama rukovodi takmičenjem krade i direktno radi na štetu Panatinaikosu!

Možda će vas zanimati

 Nedavno je kontrovezni čelnik atinskog kluba o tome pričao ''u lajvu'' na Instagramu, a sada je dobio priliku da proširi priču. Ovog puta je u intervjuu za španski ''Mundo Deportivo'' istakao da ima dokaze kako Bertomeu i ''njegova ekipa'' kradu evroligaške timove.

''Bertomeu i njegova ekipa kradu. Uskoro će to biti dokazano, samo je pitanje vremena. Postoje dokazi. To je čovjek koji krade iz naših džepova, on radi protiv Panatinaikosa. Slavio sam kada je taj klovn sklonjen sa čelne pozicije Evrolige'', rekao je Janakopulos prilikom gostovanja španskom mediju.

Podsjećamo, Dimitris je tokom prethodne sezone nekoliko puta ratovao protiv Evrolige. Razlozi su bili finansijske prirode, ali i suđenje pojedinih arbitara na mečevima grčkog kluba. Zbog svega toga Panatinaikos je prijetio čak i istupanjem iz takmičenja.

Đordi Bertomeu je nedavno bio na udaru najboljih evropskih timova, ali on nije smijenjen kako je prvobitno javljeno. Samo je promijenjena struktura takmičenja, pa će klubovi koji su vlasnici A licence (a ima ih 11) imati veću moć odlučivanja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC