• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bulut otkrio - Bilo je teško odrastanje, igrao sam basket jer je bio besplatan! Htio da igra košarku, ali je to koštalo

Autor Dragan Šutvić

Srpski basketaš poslije uspješnog dana u Tokiju govorio je o ranijim ambicijama i za njega taličnom Japanu.

 domović bulut olimpijske igre Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Olimpijske igre za Srbiju su počele sjajno. Dvije medalje su već tu, a favoriti za odličje, srpski basketaši startovali su sa pobjedama u prvom i drugom kolu.

Jedan od članova tima koji važi za lidera i "motor" ekipe Dušan Domović-Bulut imao je značajnu ulogu u obje utakmice, međutim on može da igra na još boljem nivou. Ipak, njegov talenat je neosporan , pa su tako sa sajta Olimpijskih igara odlučili da svijet malo bolje upozna Srbina.

Možda će vas zanimati

Bulut je otkrio kako je njegova primarna želja bila da se bavi košarkom, ali treninzi su se plaćali, a on nije imao dovoljno materijalnih uslova za to "zadovoljstvo".

"Bilo je teško odrastanje, više sam igrao 3x3, jer je bila mnogo zabavnija i besplatna igra. Nisam imao nikakvih problema sa vježbanjem ili slično, samo sam zgrabio loptu, sišao napolje i igrao", objasnio je Bulut.

Srpski basketaš nostalgično se prisjetio perioda kada mu je dovoljno bilo da je sa društvom ispred koša iako je želio da jednog dana postane NBA zvijezda.

"U svakom bloku zgrada nalazi se košarkaško igralište. Košarkaški teren je korišćen za druženje. Obično smo igrali košarku; igrali smo se žmurke. Igrali smo fudbal. A onda mi je kliknulo u glavi, da onda želim da budem košarkaš. Tada sam želio da igram u NBA kao i svi", objasnio je Bulut.

Ipak, kako su sa sajta Olimpijskih igara povezali Bulut je dječačke snove sanjao u vrijeme raspada Jugoslavije, pa tako nije mogao da ostvari košarkašu karijeru, ali izgleda da se koš ispred zgrade isplatio, jer Bulut sa saigračima Srbiji može da donese još jednu medalju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC