• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udana za Srbina, a trudna Srbiji "ukrala" medalju: Ljekari joj dali dozvolu - sa bebom u stomaku uzela srebro i bronzu!

Autor Dušan Ninković

Francuska košarkašica koja je ovog leta osvojila srebro na Evropskom prvenstvu i bronzu na Olimpijskim igrama igrala je trudna ta takmičenja.

 valerijen vukosavljević trudna igrala Olimpijske igre i evropsko prvenstvo Izvor: Profimedia/CDP Media/DPPI/Ann-Dee Lamour/Instagram/valeriane_ayayi/Printscreen

Sa reprezentacijom Francuske osvojila je bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju, a do nje je stigla pobjedom nad Srbijom. Bio je to revanš za pobjedu srpskog nacionalnog tima u finalu Evropskog prvenstva u košarci za žene, a Valerijen Vukosavljević je oba takmičenja odigrala trudna!

Znala je da nosi bebu, a u konsultaciji sa svojim ginekologom, ljekarima u reprezentaciji Francuske i selektorkom, odlučila je da cijelo ljeto provede na napornim pripremama i dva turnira sa kojih Francuska nosi srebro i bronzu.

Gostujući na francuskoj televiziji, košarkašica koja je ovog ljeta sa nacionalnim timom stigla do dva odličja objasnila je sve o trudnoći.

''Bila sam veoma srećna kada sam čula lijepe vijesti, da sam trudna. Suprug i ja smo to dugo planirali. Pošto sam sportista i svakodnevno sam u treningu, nije bilo problema. Ginekolog mi je rekao da mogu tri i po mjeseca u trudnoći da treniram i igram utakmice'', otkriva reprezentativka Francuske.

Ona čeka dijete sa srpskim košarkašem Filipom Vukosavljevićem, a pred turnire se konsultovala sa članovima reprezentacije.

''Željela sam da neko od medicinskog osoblja tima zna, jer nikad ne znate šta može da se desi. Selektorka je rekla da računa na mene, ukoliko je medicinski sve u redu. Imala sam dogovor sa ljekarom reprezentacije i mojim ginekologom, to je bilo bitno'', otkrila je Valerijen.

Njoj je bilo neobično da je saigračice i protivnice gledaju drugim očima, pa je pokušala da sakrije trudnoću.

''Plašila sam se da će se drugačije ponašati prema meni. Ne bih to smatrala fer. Željela sam da izbjegnem i novinare, da ne odgovaram na pitanja koja nisu o košarci. Tuširala sam se posebno, u svom kupatilu, kako bih što bolje sakrila. Nekada nisam uspjevala, ali sam uspjela da se izvučem. Bilo je i smiješnih komentara u reprezentaciji'', rekla je reprezentativka Francuske.

Pogledajte fotografije francuske košarkašice i njenog supruga Filipa:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC