• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stigao novi dres Zvezde! Retro dizajn i nijansa crvene: Tu je srpska zastava, a ispod nje detalj koji će oduševiti! FOTO

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda je predstavila dres za novu sezonu.

 Novi-dres-Crvene-zvezde-foto Izvor: KK Crvena zvezda/promo

Crvena zvezda čeka početak nove sezone, a u ovoj takmičarskoj godini zaigraće u novom dresu. Kao i što je očekivano dominiraju crveno-bijele pruge, a ove godine tu su i retro detalji. 

Na prednjem dijelu dresa će se nalaziti broj i imena sponzora, a rukavi će biti potpuno bijeli. Na leđima osim prezimena igrača i dresa stoji nekoliko upečatljivih detalja. 

Prije svega iznad broja stoji srpska zastava, a ispod nje detalj koji oslivana "našu liniju života", poznat navijački detalj najvećih pristalica crveno-bijelih. 

Ove sezone će treća garnitura dresova opet biti plave boje, ali sa izmijenjenim dizajnom u odnosu na prošlu sezonu, dok će šortsevi u svim kombinacijama imati poznate tri šare Adidasa.  

Dizajn dresova specijalno za Crvenu zvezdu radio je kreativni tim adidasa iz Njemačke, na čelu sa Bjankom Skeledžić jednom od najuglednijih dizajnerki iz ove oblasti:

"Nijansa koja je upotrebljena za dresove u ovoj sezoni zove se "aktivno crvena", jer smo i na taj način željeli da simbolično prikažemo svu dinamiku, pokrete i trud koji košarkaši Crvene zvezde čine na treninzima i utakmicama, kako bi ostvarivali vrunske rezultate na koje su nas navikli. Upotrebljeni su najkvalitetniji materijali, koji će pomoći igračima da imaju udobnu opremu sa izuzetnim performansama”, rekla je Tatjana Stojković, brend menadžer Adidasa.

Crvenoj zvezdi će pored ove dvije garniture biti isporučen i treći komplet sa adidas logom, a originalni dres KK Crvena zvezda vrlo brzo će se naći u prodaji u zvaničnoj prodavnici kluba u hali "Aleksandar Nikolić".

"Zadovoljstvo nam je što je jedan takav brend kao što je adidas partner Crvene zvezde, jer smo se kao klub uvijek trudili da igračima i trenerima pružimo najbolje moguće uslove, među kojima je kvalitetna oprema jedan od veoma važnih detalja". rekao je Filip Sunturlić, direktor kluba sa Malog Kalemegdana.

Pogledajte kako izgleda novi dres Crvene zvezde:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC