• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bobi objasnio Amerikancima - to nije Instagram već pravi život! Srbin o radu na selu: Djeci stalno ponavljam jednu stvar

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Boban Marjanović je novinarima u Americi objasnio i kako izgleda život i rad na selu u Srbiji.

 Marjanovic-o-radu-na-selu-to-nije-Instagram-vec-pravi-zivot Izvor: Instagram/Screenshot/Boban

Iz malog Boljevca do Dalasa. Boban Marjanović je rođen u jednom malom mjestu u blizini Zaječara, a danas je centar tima iz NBA lige.

Prošao je trnovit put, ali je sada tamo gdje je želio da bude - na samom vrhu.

Ne zaboravlja Bobi odakle je pošao, često odmor koristi da dođe na selo, da pomaže u raznim poslovima, a novinarima u Americi je objasnio da to ne radi zbog pohvala na društvenim mrežama ili zbog "lajkova" na slikama.

"Djeci stalno ponavljam da ne odustaju. Vidjeli ste svi moje fotografije sa sela. To je moj život. Ja to zaista radim kada odem, nisu to slike za Instagram. Vjeru niko ne može da nam oduzme", poručio je Marjanović.

Njemu je ljetos istekao ugovor sa Mavsima, ali je u avgustu došlo do produžetka saradnje.

"Volim Dalas, ovo je moj dom. Ništa nisam pomjerao iz kuće odavde, ni auto, ništa. Vjerovao sam da ću se vratiti. Osjećam se odlično i moram da priznam da imam najbolje komšije."

Pored odmora i rada na selu, Boban je imao i put do Slovenije gdje je proslavio potpisivanje ugovora Luke Dončića. Pjevala je i Severina...

"Proveo sam se super u Sloveniji, bio sam tamo sa suprugom i bilo je prelijepo. Šetao sam gradom, Ljubljanu poznajem, jer sam tamo igrao u ABA ligi. Prisjetio sam se nekih restorana, šetnji. Bilo je lijepo iskustvo. Bio sam i sa Lukom, bilo je stvarno lijepo."

Srpski centar je uvijek nasmijan, a kada je on raspoložen onda su i pitanja takvog tipa. Pa su ga tako pitali da li će možda snimiti film sa Lukom Dončićem, pošto se proslavio u holivudskom filmu "Džon Vik" sa Kijanu Rivsom."

"Bilo bi dobro da se desi. Nije zainteresovan za glumu sada. Možda se predomisli. Bilo bi stvarno sjajno da budemo u filmu zajedno."

Jedno od pitanja bilo je vezano i za Ol-star. Da li bi se prije takmičio u zakucavanjima ili u šutiranju trojki?

"Mogu da skačem, ali moram da pazim da ne udarim glavom u tablu. Ako se to desi i rasječem se onda će nestati moja ljepota. Tako da - biram trojke. Svako danas šutira za tri, to je moj izbor."

Jedva čeka da radi sa Džejsonom Kidom, novim trenerom Dalasa. Legendarnim košarkašem koji je osvojio prsten kao igrač (Dalas 2011. godine) i kao pomoćni trener u Lejkersima (2020. godine).

"Uzbuđen sam što ću raditi sa jednim od najboljih igrača ikada. Može da nam prenese svoje znanje i jedva čekam da učim od njega. Ima prsten i kao igrač i trener i to je veoma važno. Siguran sam da ćemo uživati na terenu. Što se mene tiče, dobro izgleda sve na početku, sada kreću trening kampovi i treba ostaviti što bolji utisak", zaključio je Marjanović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC