• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udario Jokića na kvarno, a tukao se i sa saigračima! Provocirao svog trenera, na tajmautu napravio totalni haos! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Markifu Morisu skandali nisu strani. I prije tuče sa Nikolom Jokićem znao je da "zakuva".

 markif moris svi incidenti u nba ligi Izvor: Profimedia

Cijela NBA priča o skandalu koji se desio na meču Denvera i Majamija, kada se Nikola Jokić potukao sa Markifom Morisom!

Svemu je prethodila provokacija krilnog centra Majamija, koji je po riječima aktuelnog MVP-a lige izveo jedan "pokvaren potez". 

Možda će vas zanimati

Moris je namjerno udario Jokića, a ovo mu nije prvi put da pravi skandale. On je ušao u ligu 2011. godine kao 13. pik kada su ga draftovali Finiks Sansi, a pet minuta kasnije je i njegov blizanac Markus takođe draftovan. 

Poslije sjajne karijere na Kanzasu uspio je da ima odličnu NBA karijeru, pa je čak 2020. godine uzeo šampionski prsten sa Los Anđeles Lejkersima, ali su ga oduvijek pratili skandali! 

Pogledajte kako je izgledala tuča sa Jokićem: 

I to na utakmicama sa Denverom! Prvi veliki skandal napravio je u septembru 2015. godine kada ga je NBA kaznio sa 10.000 dolara jer je javno tražio da bude trejdovan. Nije ga to zaustavilo, pa je na utakmici Finiksa i Denvera u decembru 2015. ušao u sukob sa trenerom!

Bacio je peškir direktno na Džefa Hornaseka i zbog toga je suspendovan na dva meča zbog neprimjerenog ponašanja. Ipak ono što se najviše pamti je njegova tuča sa saigračem. 

Napravio je toliko problema Sansima dok je igrao za njih, a ovaj mu je završio karijeru u Finiksu. Na svom posljednjem meču za Sanse 10. februara 2016. godine potukao se sa saigračem! Nasrnuo je na Arčija Gudvina na jednom tajmautu i to je prešlo u pravu tuču!

Jedan u nizu skandala
Izvor: Youtube/Johnysporsheroes

Krenuo je da mu se unosi u lice, a onda su ih saigrači jedva rastavili! A njegove riječi nakon svega su jasno pokazale da se nimalo ne kaje zbog svojih postupaka. 

"To je moj mlađi brat, ovdje sam sa njim tri godine, jako ga dobro poznajem, znam njegovu porodicu. Ovakve stvari se dešavaju", pravdao se Moris poslije meča. 

Dodao je i da je htio da pokaže Gudvinu kako treba da se ponaša. 

"Samo želim ono što je najbolje za njih, oni su mladi momci i hoću da im pokaže pravi način. Malo sam bio agresivan, ali uvijek si agresivan prema mlađem bratu", rekao je tada on,

Što se tiče učinka na terenu, on je odigrao sjajnu sezonu 2013/14 kada je bio u konkurenciji za najboljeg šestog igrača NBA, kao i za igrača koji je najviše napredovao. 

A u januaru 2015. godine ušao je u istoriju jer je na kratko na terenu u istom timu bio sa svojim bratom Markusom, ali i braćom Goranom i Zoranom Dragićem. 

Pogledajte još detalja sa tuče Jokića i Morisa: 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC