• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Daleko je Kuk od Crne Gore

Selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore Duško Vujošević izjavio je da je Amerikanac Omar Kuk "daleko od toga" da postane đetić.

 Vujošević: Daleko je Kuk od Crne Gore  Izvor: MONDO

Vujošević je listu "Alo" rekao da je ta vest "preuveličana" i da je "plasirana u trenutku kada to nekom trećem odgovara".

"Ta informacija je začuđujuće dobila veliki prostor u srpskim medijima, iako još ništa nije dogovoreno. Istina je da postoje priče o tome da Kuk zaigra za reprezentaciju Crne Gore, ali je to u ovom trenutku mnogo daleko od realizacije. Još ni državljanstvo nije sređeno, a kamoli nešto drugo", rekao je Vujošević.

Crnogorski selektor i strateg Partizana u svom stilu kaže da ima utisak da je neko, plasirajući ovu priču hteo da se snažno udara u grudi na tuđi račun. "Jedino to može biti objašnjenje zašto je sve ovo dobilo toliki publicitet, iako još nije ni u pregovorima", dodaje Vujošević, povodom informacija da je Kuk na korak da dobije crnogorsko državljanstvo, što je potvrdio i njegov menadžer Miško Ražnatović.

Vujošević ne krije da bi voleo da ima Kuka u reprezentaciji Crne Gore. "Kuk je fantastičan plejmejker i takav tip igrača je sigurno dobrodošao svakom timu. Međutim, još jednom ponavljam, daleko je Kuk od Crne Gore", rekao je Vujošević.

Trofejni stručnjak demantuje i da bi doveo Kuka u Partizan naredne sezone. "Ma, to je budalaština. Ne znam ko ga šalje u Partizan, ali ja ga nisam zvao".

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC