• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdu očekuje jadranski derbi, Radonjić traži strpljenje: Nakon bolnog poraza, crveno-bijele čekaju teške tri utakmice!

Autor Haris Krhalić

Zvezda je pravo iz Francuske otputovala na mjesto sljedeće utakmice

 Zvezda Cedevita Olimpija najava Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda doživjela je bolan poraz u Francuskoj protiv Asvela, gdje je u većem dijelu meča kontrolisala rezultat, a onda u posljednjem, haotičnom napadu nije stvorila dobar šut za pobjedu.

Nakon tog neuspjeha, ekipa Dejana Radonjića otišla je preko Frankfurta pravo u Ljubljanu, gdje će u ponedeljak od 18 časova igrati protiv Cedevita Olimpije, u regionalnom derbiju. U prvoj ovosezonskoj utakmici, Zvezda je pobijedila Ljubljančane poslije preokreta. U jednom trenutku tog meča gubila je16 poena razlike.

"Dva dana poslije utakmice sa ASVEL-om u Francuskoj, čeka nas duel sa Cedevita Olimpijom. Meč sa ASVEL-om nismo odigrali dobro. U nekim periodima je bilo zadovoljavajuće, ali generalno, nedostajalo je energije, koncentracija je bila loša, napravili smo puno grešaka. Želimo da iskoristimo svaki momenat kako bi bili bolji, iako smo svjesni činjenice da poslije svega što smo prošli u prethodne više od 3 nedjelje, neće biti nimalo jednostavno", rekao je Zvezdin trener za klupski sajt.

Izvor: MN PRESS

Potom je govorio o narednom protivniku, koji je u odnosu na prethodni meč doveo trojicu novajlija - bivšeg centra Zvezde Alena Omića, plejmejkera Panatinaikosa Jogija Ferela i iskusnog evroligaškog beka Zorana Dragića.

"Očekuje nas utakmica protiv Cedevita Olimpije, jedne od najboljih ekipa u ligi, koja je u odnosu na naš prvi meč napravila promjene u timu, pojačala se Ferelom iz Panatinaikosa, Omićem i Dragićem iz Žalgirisa, uz ostale vrlo kvalitetne i iskusne igrače koji koje već imaju u svom sastavu. Očekuje nas dakle vrlo dobar tim, ali u ovom trenutku, s obzirom na okolnosti, razmišljamo o nama, i kako da napravimo iskorak već u sljedećoj utakmici. Biće potrebno vremena i strpljenja, kako bi došla do nivoa na kome želimo da budemo", rekao je trener crveno bijelih.

Tokom sljedeće nedelje, crveno-bijele očekuju još dvije utakmice, teško gostovanje u Pireju Olimpijakosa, a nakon toga i meč 18.kola regionalne lige sa Mornarom u Beogradu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC