• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić oduševljen - obožavam da igram pred Srbima! Nikola uživa, a novinar žestoko kritikuje Denver: Zar nije to sramota?

Autor Haris Krhalić

Nikola Jokić je odigrao još jednu maestralnu partiju i to pred srpskim navijačima u Viskonsinu. Zbog toga se oglasio i novinar koji prati Nagetse.

 Jokić o navijačima Izvor: Profimedia

Nikola Jokić je ispisao istoriju. U ubijedljivoj pobjedi protiv šampiona Milvokija (136:100) je ponovo briljirao.

Centru Nagetsa je nedostajao jedan skok za novi tripl-dabl učinak (18, 15as, 9sk), a sve to je uspeo za samo 28 minuta na parketu. Ali, nije samo on bio u centru pažnje u Viskonsinu.

Na poluvremenu utakmice je ansambl "Šumadija" napravio šou. Igrali su kolo na terenu, a njihov nastup je oduševio mnoge u dvorani, a oduševljenje nije krio ni Nikola.

"Mnogo mi znači. Srbi su uvijek ovdje bili dobri prema meni, volim da igram pred srpskim navijačima i za mene je to čast i zadovoljstvo. Vidio sam zastave, čuo svoj jezik, navijali su na srpskom i to je stvarno bilo mnogo lijepo", rekao je Jokić.

Prije početka te utakmice, kada su se pojavile informacije o gestu koji će uljepšati meč i "srpskom naslijeđu", oglasio se i jedan američki novinar. Harison Vind, koji prati Denver i koji je često hvalio Jokića i ekipu je sada imao ozbiljnu kritiku na njihov račun.

"Nevjerovatno je da za sedam sezona Nikoline karijere u klubu Denver nije organizovao ovako nešto ili bilo šta što ima veze sa Srbijom na utakmicama kod kuće. Na neki način je sramotno", napisao je Vind na Tviteru.

To je pokrenulo debatu na njegovoj objavi, navijači su pokušali to da opravdaju objašnjenjima da ne postoji velika srpska zajednica u Denveru kao u Čikagu ili Milvokiju.

"Da, slažem se sa tim, ali zar ne mislite da bi Jokiću značilo da se ovako nešto uradi. Ipak je on najbolji igrač u istoriji franšize", odgovorio im je Vind.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC