• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nevjerovatno! Zvezdin rival srušio CSKA nakon tri produžetka: Presudio bivši NBA as, Braun i Hezonja igrali 100 minuta!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Maraton i pobjeda narednog rivala crveno-bijelih u Moskvi

 CSKA-Uniks-tri-produzetka Izvor: MN PRESS

Čudesan meč odigrali su CSKA i Uniks u Moskvi i poslije iscrpljujuće borbe pobijedio je gost iz Kazanja, košem nekadašnjeg NBA asa O-Džej Meja, pet sekundi prije kraja trećeg produžetka. To je bio prvi i jedini Mejov pogodak na utakmici - i to iz devetog pokušaja!

Konačan rezultat bio je 105:103 za ekipu Velimira Perasovića, koja će u petak dočekati Crvenu zvezdu na svom terenu. Pogledajte koš odluke:

Kakav je maraton odigran u hali CSKA govore i brojke, jer je krilni centar Džon Braun (heroj Uniksove pobjede protiv Zvezde u "Pioniru") na terenu proveo čak 53 minuta i ubacio 16 poena, a hrvatski krilni košarkaš Mario Hezonja ubacio je 31 za čak 48 minuta na parketu. Njihov tim bio je uporan i po cijenu krajnjeg napora ostvario je trijumf protiv "armejaca", među kojima je srpski internacionalac Nikola Milutinov igrao 33 minuta i ubacio četiri poena uz 12 skokova.

Uniks će imati par dana za pripremu i odmor za meč protiv Zvezde kod kuće (petak, 17 časova), kao i crveno-bijeli, koji su u ponedjeljak u "tvrdoj" utakmici pobijedili Megu u gostima, uz "kadrovske" probleme o kojima je poslije meča govorio trener Dejan Radonjić.

CSKA: Heket 33, Antonov 6, Milutinov 4, Kurbanov 9, Šved 11, Lundberg 19, Frimen, Bolomboj 12, Homenko, Uhov 2, Ivlev, Grigonis 7.

UNIKS: Braun 16, L. Braun 4, Hezonja 31, Uzinskij 9, Džekiri 10, Kenen 13, Žbanov, Zajcev 11, Klimenko, Valijev, Mejo 3.

Uniks je ovom pobjedom na prvom mjestu tabele stekao važnu prednost u odnosu na Moskovljane. Tim iz Kazanja trenutno ima skor 11-2, a CSKA 9-4.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC