• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najpoznatiji NBA beskućnik se oporavlja! Pričalo se da je bio u vezi sa Džejmsovom majkom, a novi snimak je oduševio sve

Autor Dragan Šutvić

Delonte Vest je izgleda konačno odlučio da se vrati na pravi put. Snimak pokazuje da nije zaboravio da "cijepa mrežice"

 delonte vest na putu oporavka  Izvor: Profimedia/Twitter/screenshot/@dailyloud

Bio je jedan od najboljih, predviđali su mu da može da dostigne zvijezde u NBA ligi, a onda je krenuo sunovrat za Delontea Vesta (38). Pretprošle godine je javnost saznala da je postao beskućnik, a to je bio samo početak.

Vlasnik Dalasa Mark Kjuban mu je pomogao, pokušao je da ga vrati na pravi put, sve to je nažalost bilo kratkog daha. Ponovo se odao alkoholu i vratio se na loš put zbog čega je bio i uhapšen, ali sada stižu ohrabrujuće vijesti.

Možda će vas zanimati

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kom se vidi da je Vest u sali i da trenira. Da nije zaboravio da "cijepa mrežice" moglo je da se vidi na kratkom klipu, nije promašio nijedan šut.

Priča Delontea Vesta je puna uspona i padova, kao i teškog djetinjstva. Sa samo 14 godina je pokušao da se ubije, borio se sa depresijom, pa je rješenje našao u religiji. A, onda je 2004. godine izabran na draftu. Počeo je u Bostonu, da bi poslije kratke epizode u Sijetlu došao kod Lebrona Džejmsa u Klivlend i tamo je proveo dvije sezone. A, taj period obilježio je jedan trač.

Tada se pojavila priča da je Vest bio u vezi sa Lebronovom majkom. Obojica su to demantovali. Uz to je, u tom periodu, Vestu dijagnostikovan bipolarni poremećaj, a poslije tog trača je krenuo strmoglavi pad i trejd.

Dovoljno je spomenuti da mu je policija u jednoj redovnoj kontroli pronašla tri puške, od čega jednu u kutiji za gitaru. Uslijedile su mnoge kazne, pa je proglasio bankrot iako je u karijeri zaradio skoro 17 miliona dolara.

Vest je u karijeri prosječno bilježio 9,7 poena, 2,9 skokova i 3,6 asistencija po meču.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC