• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi udarac za Lejkerse: Entoni Dejvis zadobio tešku povredu! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

La Lejskers igraju sezonu za zaborav, a sada je stiglo još loših vijesti.

 Povreda Entoni Dejvisa u meču protiv Jute Izvor: Profimedia

La Lejskersi igraju jako lošu sezonu, a kao da to nije dovoljno samo po sebi sada su ih snašle i nove loše vijesti. Naime, Entoni Dejvis je na utakmici protiv Jute zadobio tešku povredu. On je potpuno iskrenuo zglob doskočivši na njega punom težinom te ga očekuje duga pauza. 

Dejvis je dugo ležao na parketu te se previjao od bolova. Na putu do svlačionice se nije mogao oslonuti na nogu te su ga morali nositi. Na pregledu je ustanovljeno istegnuće te je dobra vijest to što nema lomova, ali Lejkersi neće moći računati na njega barem mjesec dana.

Klub je objavio da će za četiri sedmici napraviti novu procjenu njegova stanja, ali to ne znači da će smjesta biti spreman za povratak nakon petnaestak utakmica, nego se oporavak može dodatno oduljiti.

Lejkersi su bili na pragu poraza protiv Jute, ali Lebron Džejms postigao je 10 vezanih poena u završnici za preokret i pobjedu 106:101. Ona im je pomogla da poprave omjer na 27-31, koji im je dovoljan za tek deveto mjesto, s kojeg su potrebne dvije pobjede u play-inu da bi se plasirali u doigravanje.

Dejvis je zbog raznih povreda već propustio 21 utakmicu, Lebron Džejms izostao je 17 puta, Rasel Vestbuk nikako da uhvati formu cijele sezone, a ostatku pretežno rostera nedostaje kvalitete. Zato sve vodi prema novom razočaranju za Džejmsa, koji je u prve tri sezone u Lejkersima osvojio naslov 2020., ali jednom nije ni ušao u doigravanje, a lani je ispao u prvom krugu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC