• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedović se oglasio poslije skandala sa NATO zastavom - nisam to vidio sa Grcima!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Svi znamo zašto su tu zastavu istakli protiv srpskog tima", rekao je srpski košarkaš.

 Nedović se oglasio o skandalu sa NATO zastavom u Litvaniji Izvor: MN PRESS

I dan poslije burne utakmice Žalgiris - Crvena zvezda, u prvom planu je niz skandala koji su pratili taj meč. Litvanci su srpskom timu spremili transparent sa ukrajinskom zastavom, što su crveno-bijeli odbili da podignu, a uz to su navijači beogradskog kluba izvedeni iz hale tokom jedne napete situacije.

Za to vrijeme, navijači litvanskog tima provocirali su crveno-bijele zastavom NATO pakta, koji je 1999. bombardovao SR Jugoslaviju. Upravo je zbog te činjenice bivši igrač Zvezde i srpski internacionalac Nemanja Nedović ušao u polemiku na Tviteru.

"Nema mjesta takvim stvarima u košarkaškim halama", komentarisao je košarkaš grčkog Panatinaikosa kada je vidio NATO zastave, na šta mu je jedan pratilac napisao da je Litvanija članica NATO pakta i da njeni državljani mogu da mašu tim zastavama koliko hoće.

"Svi znamo zašto su tu zastavu istakli protiv tima iz Srbije. Kada sam igrao sa Panatinaikosom tamo, nisam je vidio", napisao je Nedović i odbrusio: "Pokušavaš da ispadneš pametan, ali kažem ti koliko si glup, bez uvrede".

Izvor: Twitter/screenshot/mamilasius

Poslije meča, oglasili su se košarkaši Zvezde Luka Mitrović, koji je ukazao svima na NATO zastavu, a onda se javio i Amerikanac crveno-bijelih Eron Vajt, koji je rekao da je crveno-bijelima rečeno da ne diraju transparent "Stop ratu" na ukrajinskim bojama. Potom se oglasila i njegova supruga objavila da je potpuno na strani Ukrajine i da se ne izvinjava Srbima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC