• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslije Evrolige, Zvezda misli samo na ABA: Za početak foto finiša - FMP u Pioniru

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crveno-bijeli se sada fokusiraju isključivo na domaće takmičenje.

 crvena zvezda dočekuje fmp Izvor: MN PRESS

Poslije oproštaja od Evrolige pobjedom protiv Anadolu Efesa, košarkaši Crvene zvezde okreću se isključivo ABA ligi. U njoj će u ponedjeljak imati naredni izazov, jer će dočekati FMP od 18 časova i sa ambicijom da osiguraju prvo mjesto na kraju ligaškog dijela.

"Panteri" dolaze u halu "Aleksandar Nikolić" na diobi petog i šestog mjesta sa ekipom Igokee i sa "ovjerenim" ulaskom u plej-of. U prvom meču koji je odigran na kraju 2011, Zvezda je ubjedljivo slavila u Železniku, 98:74.

Možda će vas zanimati

Očekivanja pred meč je u izjavi za Zvezdin sajt iznio trener Dejan Radonjić, koji opet neće moći da računa na povrijeđeni tandem Branko Lazić – Maik Cirbes.

"Ekipa FMP-a je mnogo puta ove sezone pokazala da može da parira svim ekipama u ligi. Sa naše strane, potrebno je da zadržimo nivo koncentracije i uprkos izuzetno teškom rasporedu imamo potrebnu energiju da opravdamo ulogu favorita u ovoj utakmici", rekao je trener crveno bijelih.

Ognjen Kuzmić je rekao da će i sljedeći meč biti značajan za Zvezdu.

"Očekuje nas meč sa ekipom FMP koja je odigrala jako dobro dosadašnje mečeve i namučila praktično sve favorite za najviši plasman. Mladi su uz pomoć nekoliko iskusnijih igrača, igraju dobro i sa mnogo energije. Učesnici su plej-ofa što govori o njihovom učinku i kvalitetu. Završili smo Evroligu na pravi način, imali smo dva dana da se pripremimo za ovaj meč koji je vrlo važan za nas. Ulazimo u finiš i seriju od četiri utakmice u narednih 13 dana u regionalnom takmičenju i ovaj prvi u nizu moramo da odigramo sa mnogo energije".

Nakon ove utakmice crveno-bijele očekuju dva gostovanja i zaostali mečevi u Podgorici i Čačku. Nakon završetka ABA lige, Zvezda će imati praktično mjesec dana pauze do plej-ofa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC