• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SL: FMP u Pioniru, ulog prvo mesto

Partizan dočekuje FMP Železnik u zaostalom meču prvog kola Superlige. "Panteri" bi pobedom praktično obezbedili prednost domaćeg terena u plej-ofu.

 SL: FMP u Pioniru, ulog prvo mesto Izvor: MONDO

Meč Partizan - FMP Železnik, koji je trebalo da bude odigran još petog aprila, ali je pomeren zbog obaveza crno-belih u Evroligi, konačno je na programu u sredu od 18 časova u hali Pionir.

Interesantno je da je u pitanju derbi prvog kola, a da je u međuvremenu odigrano deset od predviđenih 14 rundi nacionalne Superlige.

FMP ima skor 8-1 i zauzima prvo mesto na tabeli, dok je Partizan ostvario sedam pobeda i takođe jedan poraz, upravo u Železniku pre deset dana (71:69, iako je u sam finiš ušao sa dvocifrenom prednošću).

"Sigurno je da nam nisu oprostili taj poraz i da će pokušati da nam vrate istom merom. Ako mi odigramo kako umemo, meč će biti veoma neizvestan. U formi smo, atmosfera u timu je odlična, a uz to smo jedna od retkih ekipa koja može da parira Partizanu na centarskim pozicijama",
izjavio je za "Press" Predrag Samardžiski, FMP-ov Makedonac i nekadašnja nada crno-belih.

Iako u preostala četiri kola može svašta da se dogodi, jasno je da Partizan nema prostora za kiks.

Šampion bi u slučaju neuspeha praktično imao dva boda manje od "pantera", jedan na tabeli i jedan "nevidljivi", zbog dva poraza u međusobnim susretima. Onda bi bilo sasvim realno da crno-beli prvi put posle šest godina startuju u plej-ofu sa druge pozicije!

Trener Partizana Duško Vujošević zato je obećao maksimalno zalaganje i koncentraciju. On je dodao da su crno-beli favoriti, bez obzira na to što ih je FMP ove sezone savladao dva puta.


"Panteri" su obe pobede nad najkvalitetnijom srpskom ekipom ostvarili kao domaćini, jesenas u NLB ligi bilo je 90:80.

Partizan im se prvo revanširao na svom parketu - 90:68 u regionalnom takmičenju, da bi u polufinalu nacionalnog Kupa u Nišu opet "oduvao" sa terena momke iz Železnika (85:73).

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC