• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Gudurić u Zvezdi!" Tvit koji je zapalio mreže je laž: Miško se nikad brže nije oglasio i poručio - Ti si MVP, čestitam!

Autor Haris Krhalić

Marko Gudurić se iznenada pojavio kao opcija za Crvenu zvezdu, ali odmah je Miško Ražnatović objasnio šta je istina.

 Miško Ražnatović demantovao navode u dolasku Gudurića u Zvezdu Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Crvena zvezda je osvojila šampionski naslov u ABA ligi i sljedeće sezone će se ponovo takmičiti u Evroligi, a tokom ljeta ih očekuje velika rekonstrukcija pošto velikom broju igrača ističu ugovori.

Nadaju se navijači da će ekipa biti još bolja nego tokom ove takmičarske godine, tako da ih je izuzetno obradovalo kada se na  društvenim mrežama pojavila informacija da je Marko Gudurić prva meta. Sve je krenulo od grčkog novinara Serhiosa Spanosa koji je to objavio na Tviteru.

"Crvena zvezda je pokazala veliko interesovanje za Marka Gudurića. Za sada je srpski bek fokusiran na finale prvenstva Turske sa Fenerbahčeom. Pregovori su u toku za ugovor sljedeće sezone", navodi se u objavi grčkog novinara.

Ipak, ni sat vremena kasnije, oglasio se igračev agent. Miško Ražnatović, koji je inače vrlo aktivan na Tviteru i ništa ne može da mu promakne, odmah je demantovao ovu informaciju koja je "zagolicala maštu" navijača Crvene zvezde pošto su se ponadali da bi jedan od njihovih miljenika mogao da se vrati na Mali Kalemegdan.

"Ovaj tvit je MVP lažnih tvitova. Čestitam...", sarkastično je poručio Ražnatović koji često odgovara na spekulacije kada su u pitanju njegovi klijenti.


Gudurić je ponikao u Crvenoj zvezdi i nakon pozajmica u Železniku ozbiljniju ulogu je dobio u sezoni 2015/16. Nakon dvije odlične sezone prešao je u Fenerbahče kod Željka Obradovića, da bi potom u sezoni 2019/20 imao kratku epizodu u NBA u Memfisu. U turskom klubu je ponovo od 2020. godine, a ima ugovor na još jednu sezonu.

Ove sezone odigrao je 28 mečeva za Fenerbahče u Evroligi i prosječno postizao 10,2 poena, a bilježio je 2,2 skoka i 2,8 asistencija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC