• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukao FMP, pa potpisao ugovor karijere!

Najbolji igrač tima iz Železnika u prethodnoj sezoni nosiće dres slavnog francuskog kluba.

 Brajs Džons iz FMp-a otišao u Limož Izvor: MN PRESS

Jedan od najboljih igrača u ABA ligi prethodne sezone naredno prvenstvo neće igrati u tom takmičenju. Brajs Džons (27) je još tokom sezone raskinuo saradnju sa FMP-om čiji je lider bio u regionalnom takmičenju, a sada je poznato i gdje sjajni Amerikanac nastavlja karijeru.

Naredna destinacija u karijeri nekadašnjeg igrača Ulcinja, Borca iz Čačka i tima iz Železnika je velikan francuske košarke - Limož!

Momak koji je potpuno eksplodirao u timu Nenada Stefanovića tako će imati priliku da "naplati" svoje sjajne partije iz ABA lige. Podsjećamo, on je u nedavno završenoj sezoni bilježio 15,7 poena i 6,7 asistencija u regionalnom takmičenju.

Pored toga, pažnju na sebe je skrenuo i sa 54 uzastopna pogođena slobodna bacanja, što je situacija koja se ne viđa često. 

Ugovor sa srpskim timom raskinuo je pred početak KLS, a prethodnih dana se pričalo da su brojni timovi iz regiona zainteresovani za njegove usluge. O tome je za MONDO govorio i Stefanović.

"Što se tiče Džonsa sigurno je napustio ekipu i neće se vraćati u FMP. Već sad je bilo ozbiljno interesovanje za njega od polusezone", rekao je trener "Pantera".

Ipak, opredijelio se za Francusku, gdje je već predstavljen.

"Brajs je naše prvo pojačanje iz SAD za narednu sezonu i srećan sam što nam se priključio. Prethodnih sezona je konstantno pokazivao da može da igra na višem nivou", rekao je Kevin Anstet, sportski direktor Limoža.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC