• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA košarkaš tukao ženu: Oglasila se na Instagramu i pokazala povrede! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Kratko je bio iza rešetaka, pa izašao čim je platio 130.000 dolara!

 Majls Bridžis tukao ženu Izvor: Profimedia/Instagram/thechelleyj/printscreen

Nervoza koju je NBA as tokom sezone pokazivao na košarkaškom terenu dobila je epilog kakav niko nije žeio. Američki košarkaš Majls Bridžis završio je iza rešetaka zbog prebijanja svoje supruge Mišel Džonson, djevojke koja je prije nekoliko dana bila u centru pažnje medija zbog jedne provokativne fotografije koja se pojavila na internetu.

Ovoga puta je na njenom Instagramu osvanula poruka o fizičkom nasilju koje trpi od zvijezde Šarlota, a uz tekst o tome šta joj se dešava priložene su i fotografije nastale nakon prebijanja. Po tragovima koji su ostali po tijelu vidi da je Majls brutalno tukao svoju suprugu! 

Ona je slučaj prijavila policiji, ali je NBA igrač nestao sa lica mjesta prije nego što se patrola pojavila. Ipak, ubrzo se sam predao policajcima, pa je neko vrijeme proveo iza rešetaka. Kako mu novac ne predstavlja nikakav problem u životu, ubrzo je platio kauciju u visini od 130 hiljada dolara, pa će nastavak ovog postupka pratiti sa slobode.

Pogledajte kako inače izgleda Mišel:

"Dozvolila sam nekome da uništi naš dom, da me zlostavlja na svaki mogući način i da traumatizije našu decu. Neću dozvoliti da neko ko može da uradi takve stvari prođe bez da se pokaje. Neću dozvoliti ljudima da me ućutkuju i da ga štite. Neću više da ćutim jer svoju djecu cijenim više od slike koja se stvara u medijima", napisala je Mišel.

Po njenim riječima, Majls joj je nanio teške tjelesne povrede. Ističe frakturu nosa i zgloba, pucanje bubne opne, potres mozga, kidanje mišića na vratu tokom davljenja,... Zbog svega toga, ali i činjenice da su djeca gledala kako je suprug prebija, Mišel Džonson ne želi da se ovaj slučaj zataška.

Ovo su fotografije koje je Mišel okačila nakon prebijanja. Upozoravamo vas da su na njima primetne povrede koje joj je nanio poznati košarkaš:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC