• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pijan pokosio bivšeg trenera (69) Zvezde i Partizana, supruzi polomio pršljen: MUP ga locirao, slijedi krivična prijava!

Autor Dragan Šutvić

Čuveni profesor Vladimir Koprivica i njegova supruga prelazili su ulicu na pješačkom prelazu.

 vladimir koprivica imao saobraćajnu nesreću  Izvor: MN PRESS

Legendarni Vladimir Koprivica (69), doktor nauka u oblasti fizičke kulture i dugogodišnji trener u košarkaškim klubovima Partizanu i Crvenoj zvezdi, podijelio je na svom Instagram profilu šokantne vijesti. Njega i suprugu Draganu povrijedio je nesmotreni vozač automobila koji ih je udario dok su prelazili ulicu na pješačkom prelazu.

Trener koji je do prije dvije godine radio u Partizanu samo se ugruvao nakon pada, dok je njegova supruga zadobila teže povrede. Ona je polomila prvi lumbalni pršljen nakon što je poslije deset metara pala sa haube automobila.

Možda će vas zanimati

Profesor Koprivica se u objavi zahvalio na reakciji ljudima koji su bili u blizini, ali i Hitnoj pomoći koja je ubrzo stigla na mjesto događaja.

Takođe, ovu priliku je iskoristio da pozove vozače da budu pažljivi u saobraćaju i da ne sjedaju za volan nakon konzumacije alkohola.

"Sinoć oko 21.30, nesavjesni vozač udario je moju ženu Draganu i mene na pješačkom prelazu. Samo sam se dobro ugruvao, a Draganu je podigao na haubu, nosio desetak metara, a onda je pala na trotoar. U ovoj nesreći, velika je sreća, ako tako može da se kaže, da je polomila samo prvi lumbalni pršljen, jer sam očekivao brojne prelome. Hvala svima koji su odmah pritekli u pomoć, posebno Hitnoj pomoći i policiji koju su brzo došli. VOZAČI, PAŽLJIVO VOZITE I NE PIJTE! U jednom trenu možete promijeniti život nekom drugom i sebi", navodi se u objavi na Instagramu.

Ubrzo je stiglo i saopštenje Ministarstva unutrašnjih poslova u kojem se navodi da je identifikovan mladić (26) koji je upravljao automobilom. Protiv njega će biti podnijeta krivična prijava jer je alkotestom utvrđeno da je imao 0,34 promila alkohola u krvi.

Ovakav prekršaj tretira se kao teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, a krivičnom prijavom će se baviti Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Čuveni profesor sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu od 1973. godine radio je na predmetima Teorija sportskog treninga, Metodika sportskog treninga, Osnove sportskog treninga, Teorija i metodika elementarnih igrara, Upravljanje pripremom i takmičenjem i Šah.

U košarci je aktivno radio trideset godina. Bio je direktor Više košarkaške škole i profesor na predmetu Osnove sportskog treninga, a između ostalog je radio u Partizanu i Crvenoj zvezdi, gdje je redovno donosio trofeje ekipama u kojima je bio dio stručnog štaba.

Pogledajte objavu legendarnog trenera:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC