• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Budućnost dovela Vladu Jovanovića!

Poznati srpski stručnjak preuzeće Podgoričane

 Vlade Jovanovič preuzeo Budućnost Izvor: MN PRESS

Poslijje rastanka sa Megom, srpski stručnjak Vladimir Jovanović (49) preuzeće Budućnost. Poznati srpski stručnjak tako će ostati u ABA ligi, u kojoj je u poslednje dve sezone vodio beogradski tim, a početkom prošle decenije je dvije godine trenirao Partizan (2010-12).

Budućnost se ovog ljeta rastala sa Aleksandrom Džikićem, koji je preuzeo Hapoel Jerusalim. On je u takmičarskoj 2021/22 imao svoj drugi mandat na klupi crnogorskog kluba, sa kojim je prethodno 2018. bio šampion ABA lige. Takođe, radio je i u Lokomotivi Kubanj, a U-18 juniorsku reprezentaciju Srbije vodio je do titule prvaka Evrope.

Prema pisanju podgoričkih "Vijesti", Budućnost je riješila pitanje trenera "poslije dugo natezanja", a Jovanović je navodno dugo bio na radaru najvećeg crnogorskog kluba, ali su se pregovori otegli. "Dogovor je, ipak, postignut", poručeno je.

Jovanovića čeka rekonstrukcija ekipe u kojoj su trenutno pod ugovorom Igor Drobnjak i Edin Atić, najavljeni su dolasci Kenana Kamenjaša i Flečera Megija iz Studentskog centra, a istekli su ugovori domaim starosjediocima - Petru Popoviću, Zoranu Nikoliću i Danilu Nikoliću.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC