• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čudan transfer bivšeg centra Zvezde - Iz Evrolige na kraj svijeta: Trebalo da se vrati u Beograd, sad će igrati u Aziji!

Autor Haris Krhalić

Snažni Lendri Noko će naredne sezone naatupati u Južnoj Koreji, pošto je potpisao ugovor za Suvon Sonikbum.

 Lendri Noko potpisao za Suvon Sonikbum Izvor: MN PRESS

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Lendri Noko ima novi klub, a ekipa u kojoj će nastaviti karijeru iznenadiće mnoge ljubitelje košarke. Centar koji je sa tri različita tima igrao Evroligu preseliće se na Daleki Istok i obući dres korejskog Suvon Sonikbuma!

Biće to sedmi klub u njegovoj profesionalnoj karijeri koja je počela 2016. godine, nakon što je završen Klemson, a NBA timovi ga nisu izabrali na draftu za koji se prijavio. Tada je stigao u italijanski Pezaro, a u Evropi je proveo veći dio dosadašnje karijere.

Nakratko se vratio u SAD, gde je igrao za Gren Repids Drajv, razvojni tim Denvera, a onda su se ređali Sakarija u Turskoj, Alba, Crvena zvezda, Baksonija i San Pablo Burgos u kojem je odigrao drugi dio prethodne sezone. Nešto prije toga za njega se ponovo interesovala Crvena zvezda, koja je imala namjeru da ga vrati u Beograd, ali do dogovora sa Baskonijom nije došlo.

Pogledajte detalje iz Lendrijeve karijere u Zvezdi:

Na kraju je prošao rok za registrovanje pojačanja u Evroligi, a španski klub zbog nediscipline otpustio košarkaša za kojeg se sada može reći da mu karijera ide silaznom putanjom. Njegov novi klub je samo jednom bio vicešampion Južne Koreje i to im je najveći uspjeh u 25 godina dugoj istoriji.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC