• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Subotić: Imamo još dvije šanse

Iskusni bek Crvene zvezde priznao da je prvi cilj u meču sa Partizanom bio ne obrukati se, ali i da poslije tijesnog poraza ostaje veliki žal.

 Subotić: Imamo još dvije šanse Izvor: MONDO

Partizan je više puta imao pobjedu u džepu, ali su na kraju detalji presudili da Crvena zvezda ne dođe do pobjede, koja bi je odvela na mali korak do plasmana u plej-of i ujedno u NLB ligu 2011/12.

Ako se gleda tabela, crveno-bijelima je maltene svejedno da li su poraženi sa tri ili 33 poena razlike, ali bi otpor koji su pružili šampionu trebalo da im bude ideja vodilja u mečevima sa FMP Železnikom i Mega Vizurom.

"U glavi nam je bio prethodni derbi, u kojem smo se osramotili. To jeste bio naš motiv više za ovaj meč, ali nismo unaprijed ni odustali od pobjede. Iznenađenja se događaju i zašto ne bismo mi pobijedili favorizovani Partizan", izjavio je poslije meča odlični Vujadin Subotić.

"Nije nam to pošlo za rukom, ali imamo još dvije utakmice u Superligi, koje nam mnogo znače za plasman u plej-of".

Ako se izuzme par stvari u završnici, porazu crveno-bijelih kumovao je drastičan pad od sredine druge četvrtine do poluvremena, kada su od kakvog-takvog vođstva otišli na 12 poena zaostatka.

"Bakić i ja smo dobili po četiri lične i nismo mogli da igramo toliko čvrstu odbranu. To je bio osnovni razlog Partizanovog preokreta", objasnio je Subotić.

"Vratili smo se u drugom poluvremenu, igrali smo zonu jer nismo smjeli više da pravimo faulove. Na taj način smo došli do šanse da pobijedimo, ali na kraju nismo uspjeli".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC