• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real želi "košarkaškog Murinja" - Pešić prvi "pik"

Slavni "kraljevski klub" traži trenera koji će ih vratiti na vrh - Obradović misaona imenica, Pešić prvi "pik", Spahija "rezervna varijanta".

 Real želi "košarkaškog Murinja" - Pešić prvi "pik" Izvor: MONDO

Slavni Real Madrid neslavno se proveo na nedavno održanom "fajnal foru" Evrolige. Rukovodstvu tima to je bio još jedan signal da hitno krene u potragu za novim šefom stručnog štaba.

Naime, "kraljevski klub" već je pokrenuo priču o novom treneru početkom marta, kada je Etorine Mesina napustio klupu, a palica prepuštena njegovom pomoćniku Emanuelu Molinu.

Bruka u Barseloni samo je ubrzala proces. Španska "Marka" je najprije pisala da će se Mesina vratiti u staro jato, možda kao trener ili generalni menadžer, nakon što je viđen u društvu predsjednika Florentina Pereza na F4 turniru.

Samo nekoliko dana kasnije donijeli su novu priču - Real traži "košarkaškog Murinja", stručnjaka koji će Madriđanima pomoći da opet krenu u pohod na evropski vrh.

Prema njihovim saznanjima, Svetislav Pešić je baš taj pravi, jer mu ugovor sa Valensijom, koju je pratktično preporodio, ističe na ljeto.

U prilog im ne ide nedavna izjava srpskog stručnjaka koji je rekao da bi vrlo rado ostao među "narandžastima", ali svakako ide budžet, jer dobro upućeni tvrde da ono što može da mu ponudi Real, Valensija neće moći.

Zapravo, Real bi želio "košarkaškog boga" - Željka Obradovića, koji se nedavno okitio još jednom evroligaškom titulom u karijeri, ali i oni sami znaju da je to neizvodljivo.

Trofejni stručnjak nedavno je u Barseloni izneo niz lijepih reči na račun njihovog igračkog kadra, ali i odmah odbacio mogućnost preseljenja u Španiju, rekavši da sa Atinjanima ima poseban odnos i da je PAO njegova kuća.

Ukoliko sa Pešićem bude "škripalo", Madriđani su spremili i rezervnu varijantu - Nevena Spahiju. Vrlo lako bi se moglo dogoditi da i hrvatski stručnjak ostane "nedostupan" za Real, zbog čvrstog ugovora sa Fenerbahčeom i evroligaškim ambicijama, pa ih put možda odvede ipak dalje od prostora bivše Jugoslavije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC