• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić se oglasio o odlasku u Panatinaikos! "Najlakša odluka koju sam donio"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Doskorašnji trener Crvene zvezde pričao je o svom novom klubu i planovima.

 Radonjić se oglasio o odlasku u Panatinaikos! "Najlakša odluka koju sam donio" Izvor: MN PRESS

Dejan Radonjić je otišao iz Crvene zvezde i preuzeo je Panatinaikos. Donio je odluku da promijeni sredinu i da se oproba u redovima drugog evroligaškog kluba. Otputovao je u Atinu i tamo su ga sačekali novinari.

Dao je crnogorski stručnjak prvu izjavu za tamošnje medije kao trener grčkog velikana. Pričao je i o pojačanjima, planovima, ciljevima kluba i svom stilu igre.

"Prije svega bih želio da se zahvalim svima koji su mi pružili dobrodošlicu u klubu. Odluka o dolasku je bila laka. Ovo je veliki klub i čast mi je što ću raditi ovdje. Uvijek sam PAO poštovao kao protivnika i sada sam dobio šansu da ga vodim", rekao je Radonjić.

Napravljeno je dosta promjena u sastavu, otišli su Nemanja Nedović, Stefan Jović, Janis Papapetru, Okaro Vajt, Pejton Siva, stigli su Nejt Volters, Marijuš Grigonis, Arturas Gudaitis, Derik Vilijams, Paris Li...

"Razgovarao sam dosta sa ljudima u klubu od momenta kada sam potpisao ugovor. Napravili smo analizu, vidjeli smo na kojim pozicijama su nam potrebna pojačanja. Napravili smo novi tim sa nekoliko novih imena i sada je pred nama naporan rad. Nedostaje nam još jedan igrač, nadam se da ćemo i to riješiti u narednih nekoliko dana."

Dobro je poznat stil igre koji iskusni trener forsira i da je njegova specijalnost defanziva. Planira to da implementira i u redovima "zelenih" i zna šta njegov tim mora da uradi da bi došao do dobrih rezultata u elitnom takmičenju.

"Da bismo bili konkurentni u Evroligi moraćemo da budemo dobri na obje strane terena, kako u odbrani tako i u napadu. Smatram da to možemo", zaključio je Radonjić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC