• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klipa: Mislio sam da smo iskusniji…

Trener Igokee Slobodan Klipa bio je jako razočaran poslije poraza od Širokog (80:76) u prvom finalnom dvoboju plej-ofa košarkaškog prvenstva BiH.

 Klipa: Mislio sam da smo iskusniji… Izvor: MONDO

Širokobriježani su "brejknuli" tim iz Aleksandrovca i vratili prednost domaćeg terena u seriji koja se igra na tri pobjede.

Šef struke "igosa" bio je vidno nezadovoljan izdanjem svojih izabranika, koje je javnost proglasila za glavne favorite za titulu i prije početka plej-ofa. To se i osvetilo Igokei.

"Igrali smo pod grčem, iskreno nisam očekivao ovako lošu igru. Mislio sam da su moji igrači iskusniji i da neće podleći pritisku. Sa druge strane, Široki je igrao pametno, ubacivao je rutinske poene, dok je kod nas ruka drhtala i prilikom zicera", rekao je Klipa.

Priznao je takođe, da mu nije jasno zbog čega su centri Igokee u posljednjoj četvrtini ušli u problem sa ličnim greškama, ali nije želio da odgovornost za poraz prebaci na suđenje.

"Nisam zadovoljan ni jednim segmentom igre svog tima. Ni odbranom, ni napadom, ni šutom, ni skokom… Nervoza nam se uvukla i poraz je bio neminovan. Ništa nije gotovo, nastavljamo dalje i nadamo se dobrom",
podvukao je trener Igokee.



Sa druge strane, šef struke aktuelnih šampiona Ivan Velić imao je mnogo razloga za zadovoljstvo.

"Zaslužili smo pobjedu, cijelo vrijeme smo kontrolisali igru, a trebalo je da i ranije prelomimo utakmicu. Ali, imam jako mlad tim, koji je uprkos izostanku kapitena Šime Špralje uspio da stigne do brejka, koji je važan za nastavak finalne serije", rekao je Velić.

Već u subotu na "Pecari" igra se druga utakmica.

"Nema u finalu nikakvih kalkulacija. I dosad smo na svom parketu tražili pobjedu i idemo maksimalno. Vjerujem u svoje mlade igrače", zaključio je trener ekipe sa "Pecare".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC