• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svima je jasno gdje su došli! Luka Mitrović se prvi oglasio i poslao poruku pojačanjima: Odmah i glava i tijelo!

Autor Haris Krhalić

Počele su pripreme Crvene zvezde za sezonu u kojoj će braniti triplu krunu.

 Luka Mitrović o novim pojačanjima Zvezde Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda

Počele su pripreme Crvene zvezde za novu takmičarsku sezonu, a trener Vlada Jovanović je na startu sakupio kompletan tim osim tri reprezentativca Nedovića, Dobrića i Petruševa, kao i Erona Vajta koji će se kasnije priključiti ekipi.

Nekadašnji kapiten i jedan od najiskusnijih u timu Luka Mitrović je pred početak ovih priprema istakao da se tim tek upoznaje, ali da zbog toga što će pripreme biti kraće nego inače nema nimalo vremena za gubljenje. 

"Prvi trening, neka nova lica i neka nova energija koja dolazi sa njima. Upoznajemo se još uvijek, i nadam se da ćemo tu energiju usmjeriti na pravi način, i na rad. Pripreme su nešto kraće nego prethodnih godina, nema puno vremena za gubljene i svaki trening treba iskoristiti na pravi način", rekao je Luka Mitrović.

Svima koji su između dve sezone pojačali crveno-bijele jasno je gdje su stigli i da su očekivanja navijača, uprave i stručnog štaba najveća moguća. 

"Mislim da svi momci jasno im je gdje su došli, kakvi su ciljevi, kakva očekivanja i da će staviti sebe u službu tima i ostvarenje tih ciljeva. Brzo će neke pripremne utakmice, tako da nema više ni klasičnih bazičnih priprema, trčanja po planini i sličnoga. Brzo će se ući u neke košarkaške stvari i zato je bitno da i glavom i tijelom budu na terenu", dodao je on. 

Sada slijede pripremni mečevi čiji se raspored već zna, a već tu će morati da se oformi kičma ekipe, u prvih mjesec dana rada.

"Svi znamo kako izgleda evroligaški kalendar, nema tu mnogo vremena za treniranje i uigravanje. Jako je bitno šta ćemo uraditi u prvih mjesec dana priprema. Djeluje da su svi došli spremni da manje pričamo, a da više radimo", naglasio je on.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC