• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Težak udarac za dvije reprezentacije pred Eurobasket! Potvrđene loše vijesti - njih dvojica ne mogu da igraju!

Autor Haris Krhalić

Neće Danilo Galinari i Tornike Šengelija igrati za svoje nacionalne timove na predstojećem prvenstvu Evrope...

 Galinari i Šengelija propuštaju Eurobasket Izvor: MN Press/Profimedia

Loše vijesti pred Eurobasket, Danilo Galinari i Tornike Šengelija i definitivno neće biti dio predstojećeg šampionata. Selekcije Italije i Gruzije biće značajno oslabljene bez dvojice lidera na takmičenju, a obojica su se povrijedili u kvalifikacionim mečevima za Mundobasket.

Italijan se povrijedio baš na meču protiv Gruzije. Dobra vijest u svemu jeste da nisu stradali prednji ukršteni ligamenti kao što se strahovalo. Povreda koljena nije toliko ozbiljna, moraće da pauzira nekoliko mjeseci, ali nema oštećenja ligamenata. Biće spreman da pomogne Bostonu, svom novom NBA timu. Sa druge strane Šengelija je povrijedio rame na meču sa Holandijom prije nekoliko dana i ni on nije uspio da se oporavi.

"Hvala vam svima na podršci i lijepim porukama. Ne mogu riječima da opišem koliko mi to znači. Od dana kada je objavljeno da će Gruzija biti jedan od domaćina i da ću moći da igram u svojoj kući, razmišljao sam o tome svakodnevno. Htio sam da budem dio šampionata, ali se nažalost dogodila povreda. Duša me boli mnogo više nego rame. Htio sam da budem pored mojih sunarodnika i da igramo zajedno. Biću njihov navijač i iz ovoga ću izaći jači", poručio je Šengelija putem društvenih mreža.

I Srbija je strahovala zbog povrede Vasilija Micića. Sjajni plejmejker je ostao da leži na parketu na utakmici protiv Grčke, ali srećom ta povreda nije toliko ozbiljna. Svetislav Pešić već ne može da računa na povrijeđenog Bogdana Bogdanovića, dok su u procesu oporavka Nemanja Bjelica i Nemanja Nedović, od ljekarskog tima će zavisiti hoće li oni biti dio Eurobasketa...

Kada su grupe u pitanju, Italija je domaćin grupe C sa Grčkom, Hrvatskom, Ukrajinom, Velikom Britanijom i Estonijom, dok je Gruzija domaćin grupe A sa Španijom, Crnom Gorom, Turskom, Belgijom i Bugarskom. Srbija je u grupi D u Pragu sa Češkom, Poljskom, Finskom, Izraelom i Holandijom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC