• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muta Nikolić: Moramo da budemo treći

Radnički imao i 15-ak poena prednosti protiv Metalca, ali izgubio. U posljednjem kolu boriće se sa FMP-om za treću poziciju.

 Muta Nikolić: Moramo da budemo treći Izvor: MONDO

Kragujevački Radnički imao je sve u svojim rukama i relativno lake protivnike da zacementira treću poziciju u Košarkaškoj ligi Srbije, koje mu je donosilo ne samo učešće u plej-ofu i polufinale sa Hemofarmom već i plasman u NLB Ligu bez plaćanja "vajld kard".

Ali, ekipa Miroslava Mute Nikolića sama je sebi zakomplikovala situaciju novim porazom. U Valjevu je Metalac herojskom igrom dobio Radnički 78:76 košem Dragana Kruščića u posljednjem napadu.

Radnički je imao i +16 tokom utakmice, ali je onda stao šut za tri poena, da bi se na to nadovezale mnogobrojne greške u napadu...

"Moji igrači su kod vođstva od 15-tak poena pomislili da je sve gotovo, da se može pobijediti i sa 25 poena razlike, pa su bespotrebno i ishitreno šutirali, što nam se osvetilo", rekao je na konferenciji za novinare trener gostiju Miroslav Nikolić, prenosi Beta.

On je dodao da se ovaj poraz "mora što prije zaboraviti kako bi se pobjedom protiv FMP-a u posljednjem kolu, u Kragujevcu, sačuvalo treće mjesto, koje vodi u NLB ligu".

Radnički mora da pobijedi FMP ako želi da bude trećii tako u polufinalu igra protiv Hemofarma. Ako FMP pobijedi, tim iz Železnika biće treći, a Radnički četvrti i igraće u polufinalu sa Partizanom.

Trener valjevskih košarkaša Milovan Stepandić ponovo se zahvalio publici, koju je nazvao "najboljim igračem Metalca", i obećao da će Valjevci ići na pobjedu i protiv OKK Beograda, u gostima, u posljednjem kolu

Od utakmice OKK - Metalac zavisiće i plasman u završnicu Superlige.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC