• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fijat sponzor KK Radnički

Značajna injekcija za Radnički za opstanak i budućnost kluba.

 Fijat sponzor KK Radnički Izvor: MONDO

Srpsko-italijanska kompanija "FIAT automobili Srbija" (FAS) danas je zvanično postala sponzor košarkaškog kluba Radnički iz Kragujevca, o čemu su ugovor potpisali generalni direktor fabrike automobila Đovani de Filipis i predsjednik tog kluba Ivan Grujin.

Naglasivši da je Radnički klub koji ima veliku ambiciju i potencijal da u predstojećoj sezoni postigne bolje rezultate, De Filipis je izjavio da mu je velika čast i zadovoljstvo da objavi to sponzorstvo.

De Filipis je rekao i da je Radnički važan klub, kao i da je košarka jedan od sportova kojim Kragujevac treba da se ponosi.

Ugovor i druge sponzorske obaveze vezani su za jednu sezonu, rekao je predsjednik Radničkog Ivan Grujin i dodao da to predviđa da se klubu pomogne da u naredom periodu pospješi svoj rad i dobije stabilno finansiranje.

Naglašavajući da je reč o prvom ugovoru sa FAS-om ne samo kada je reč o tom klubu već i o drugim, Grujin je naveo da su to "prvi koraci saradnje", kao i i da nije praksa da se detalji ugovora iznose u javnost.

Potpisivanju ugovora o sponzorstvu u Skupštini grada Kragujevca prisustvovao je i gradonačelnik Veroljub Stevanović, koji je izjavio da je cilj da se napravi ambijent i uslovi da košarkaši Radničkog konkuršu za titulu državnog prvaka Srbije, a potom i da igraju utakmice i u inostranstvu.

Radnički u subotu igra izuzetno važan meč protiv FMP-a u posljednjem kolu ligaškog dela Košarkaške lige Srbije.

Ako pobijedi Radnički će biti treći i samim tim izbeći plaćanje učešća u NLB Ligi naredne sezone. Ako izgubi, Radnički će biti četvrti i moraće da plati 150.000 evra kako bi bio učesnik regionalnog takmičenja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC