• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Paspalj promoter kampa KK Zvijezda

Legendarni srpski košarkaš biće promoter kampa Hipo tri points, koji organizuje KK Zvijezda iz Banjaluke

 Paspalj promoter kampa KK Zvijezda Izvor: MONDO

Košarkaški klub Zvijezda iz Banjaluke jubilarni deseti put organizovaće kamp na Jahorni. U četvrtak je potpisan ugovor o sponzorstvu sa Hipo Alpe Adria bankom. Kamp će biti održan od 1. jula do 27. avgusta,a promoter je legendarni srpski košarkaš Žarko Paspalj.
"U godinama u kojima živimo i koje nisu baš lake, deset godina nekog projekta je za pohvalu. Mogu da zamislim koliko je volje, truda i svega ostalog uneseno u projekat da bismo danas imali 6.000 klinaca koji su prošli kroz kamp na predivnoj planini i uz veoma dobar rad. To ne bi bilo moguće bez ljudi koji su podržali ovaj projekat.Sve što je uloženo u sport mora jednom da se vrati", rekao je Paspalj.

Zamjenik direktora Hipo banke Dragan Kovačević rekao je da ona već devet puta sponzorisala ovaj kamp i da će u narednim godinama održati kontinuitet podrške sportskim aktivnostima.
Prema riječima predsjednika KK "Zvijezda" Neđe Macanovića, kamp će okupiti djecu uzrasta od šest do 16 godina i radiće u šest smjena.
"U okviru kampa biće održan i turnir za mlade igrače pod nazivom 'Kup olimpijskih nada', što će predstavljati podršku Sarajevu i Istočnom Sarajevu za dobijanje organizacije Olimpijade mladih 2017. godine", rekao je Macanović.

Na kampu će četvrti put učestvovati i mladi košarkaši Partizan mts-a.
“Ovo je četvrta godina da učestvujemo. Naš predsjednik Predrag Danilović je u rad kampa uključen od samog početka. Mi smo prepoznali taj dobar rad i dobre uslove za trening”, rekao je Zoran Stevanović sportski direktor mlađih selekcija Partizan mts-a. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC