• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan i Hemofarm za publiku

Bez rezultatskog značaja u "Pioniru" u petak igraju prvi i drugi. Ali, i jedni i drugi, kažu, imaju motiva.

 Partizan i Hemofarm za publiku Izvor: MONDO

Partizan mt:s će u plej-of srpskog prvenstva sa prve pozicije, Hemofarm sa druge. To je jedino što je poznato pred posljednje kolo ligaškog dijela.

Dakle, bez biće to duel bez ikakvog takmičarskog značaja, možda i prilika da treneri obe ekipe Vlada Jovanović i Željko Lukajić odmore neke igrače, a drugima daju veću minutažu.

Ipak, i jedni i drugi razmišljaju sportski - žele pobjedu.

"Rezultat ove utakmice neće biti važan, ali sam siguran da će igrači i jednog i drugog tima, obzirom da smo se ove sezone sretali tri puta, ući u meč jako motivisano, željni dokazivanja. Mi igramo pred našim navijačima i to nam je uvijek dodatni motiv za pravi pristup utakmici. To je posljednja utakmica pred početak plej-ofa i na neki način to je prilika u kojoj možemo da ocijenimo u kakvoj smo formi, i mi i oni, i ukoliko postoji neki prostor za popravku nekih segmenata igre to bi trebalo da se vidi u ovoj utakmici i da se iskoristi u naredna četiri dana do početka odlučujuće serije. Igraćemo takmičarski i tako ćemo se odnositi prema meču", rekao je trener Partizana Vlada Jovanović.

Partizan mt:s je u prvom meču ove sezone savladao Hemofarm u Vršcu 90:76.

Hemofarm u Beograd dolazi bez Džeroma Džordana, koji je zbog operacije slijepog crijeva morao ranije da završi sezonu.

To što će Hemofarm igrati bez klasičnog centra mogla bi da bude odlučujuća prednost crno-bijelih. Vrščani, naravno, ne dolaze samo pro forme u "Pionir".

"Tačno je da ishod ove utakmice neće uticati na naš plasman na tabeli, ali svaki naš susret sa Partizanom ima neku posebnu težinu i draž. Nama bi pobjeda donijela veliku psihološku prednost u nastavku takmičenja, a na taj način bismo stavili i malu krunu na ovaj dio sezone. Igraćemo potpuno rasterećeno, ali to ne znači da ćemo kalkulisati sa snagom. Motiva uvijek imamo kada igramo protiv Partizana. Potrudićemo se da odigramo što jaču utakmicu, da pokušamo da zaustavimo njihov skok u napadu i da im se revanširamo", izjavio je Miloš Borisov koji se vraća u ekipu poslije problema sa leđima.

Utakmica će biti odigrana u petak od 18 časova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC