• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea želi vratiti brejk

U subotu će se igrati druga utakica finala plej-ofa šampionata BiH. Široki, koji je slavio u prvom meču u Laktašima, je domaćin.

 Igokea želi vratiti brejk Izvor: MONDO

U Igokei su svjesni činjenice da su mnogo toga lošeg uradili u prvom meču i da se sada treba "vaditi" u gostima. Ove sezone od šest mečeva Igokea je dobila samo jedan i to u Laktašima u "Ligi 6". Otežavajuća okolnost za trenera Igokee Slobodana Klipu je povreda Virkovca i smrtni slučaj u porodici Žarka Rakočevića, tako da ih neće biti na parketu u subotu.
"Prvi susret izgubili smo našim nesmotrenim potezima i podbacili smo u više segmenata, a pogotovo smo zatajili u šutu, iako smo šuterska ekipa. Oni su to kaznili kao svaka iskusna ekipa, ali su sada pod pritiskom da nas dobiju u drugoj utakmici i tako potvrde trijumf. Mojim igračima mora da proradi samopouzdanje i da pokažu svoj nesporni kvalitet i dobiju ovaj meč. Pantić je u prvom meču slomio nos, ali će igrati sa maskom ", rekao je trener Igokee Slobodan Klipa.
Na drugoj strani Široki već sprema slavlje.
„Imali smo najuspješniju NLB sezonu, osvojili smo Kup, u mlađim kategorijama imamo već dva naslova, treći je jako blizu, a seniorski naslov bio bi kao šlag na tortu. Jesmo pred Rimom, ali Papu još nismo vidjeli, a učinićemo sve da ga vidimo.“, slikovito je opisao predsjednik Širokog Ante Suton.

Meč se igra od 19 časova i 30 minuta (BHT1). Sljedeći je na programu u Laktašima u utorak. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC